Höj värdet på ditt hus

Få experternas bästa tips på hur du med enkla medel höjder värdet på din bostad.

Det kan löna sig att gå igenom hela huset när det ska säljas. Det kommer helt säkert finnas ställen som du kan åtgärda med en liten arbetsinsats och med begränsade kostnader, så att potentiella köpare tycker att ditt hus är mer attraktivt och därmed vill lägga ett högre bud.

Detta får du i vårt stora tema

I detta 16 sidor stora tema visar vi vad du ska göra för att få en snabb och bra försäljning. Du får massor av tips på hur du med enkla medel gör ditt hus både finare och bättree.

10 quickfix, som förbättrar din bostad på rekordtid
I temat får du 10 konkreta saker, som är perfekta att åtgärda. De är allihop överskådliga arbeten, som du gör fort – och som har stor effekt, så du snabbare kan få din bostad såld.

Renovera trappan – första intryck är avgörande
Det lönar sig att ha ett snyggt entréparti, när man ska sälja sin bostad. Det får besökaren att känna sig välkommen, och det är viktigt eftersom första intrycket är avgörande för köparens samlade värdering. Vi visar hur du renoverar en gammal trappa med sprickor, stora hål och algpåväxt.

Byt huvuddörr
En ny, snygg dörr är ett riktigt bra sätt att hälsa potentiella köpare välkommen på. Så har du en gammal, sliten dörr - byt ut den. Vi visar hur du tar bort den gamla dörren och sätter in en ny.

Ljus och luft säljer – nya väggar och tak
Om köparen går in i ett hus som känns ljust och rymligt, har du vunnit mycket i en säljsituation. Se hur du får rummet att kännas större genom att höja taket och ljusa upp väggarna.