Material

Här hittar du hjälp, vägledning samt goda råd och tips på material för ditt nästa gör det själv-projekt.

Oavsett vilket gör-det-självprojekt du ger dig in i kommer du med stor sannolikhet att använda dig av olika material. En del av dem har du säkert, medan du hittar de du saknar på byggmarknaden. På dessa sidor har vi samlat alla våra artiklar med goda råd, tips och tricks om material. Nedan ser du våra mest populära artiklar om olika material.

Epoxi

Epoxi-lim är superstarkt och kan vara din räddning i samband med många projekt. Men det är inte enbart som lim som epoxy är superstarkt. Om du målar ditt golv med så kallad epoxifärg får du ett golv som är riktigt starkt och som nästan inte går att nöta ner.

Populära artiklar om epoxi

Epoxi - Är det farligt att måla med epoxi?

Extremt tåligt golv med epoxi

Så använder du epoxilim

Betong och fogmassa

Artiklar om betong och spackelmassa är alltid populära. Men det är även material som ingår i riktigt många olika gör-det-självprojekt. Allt från att jämna ut betonggolv till gjutning av stolpskor. Utöver detta kan rätt spackelmassa även vara det som gör att resultatet av ditt projekt blir riktigt snyggt.

Populära artiklar om betong och fogmassa

5 saker du inte visste om betong

Så använder du stolpskor

Självnivellerande spackelmassa behöver din hjälp

Fogmassor: De 8 viktigaste fogmassorna

Så använder du silikonfogmassa

Trämaterial

Man kan inte undgå att prata om trä när man pratar om gör-det-självprojekt. Men även behandling av trä, vilket trä man ska välja och vad trä tål är populära ämnen på vår hemsida.

Populära artiklar om trämaterial

Välj rätt sorts plywood

Fotlister: Välj rätt fotlist

Allt om MDF-skivor

Få bort färgen från trä