Brunt kakel, droppande kran eller en igenkalkad toalett. Badrummet kan snabbt bli lite trist att titta på. Lyckligtvis finns det många möjligheter till att fräscha upp badrummet, och du behöver inte spränga budgeten för att få en ny look.

Badrum på tre budgets

I detta tema moderniserar vi samma badrum på tre olika budgets. Ett billigt på 5 000 kr, ett lite dyrare på 16 000 kr och en storrenovering med en budget på 63 000 kr. Du kommer överraskande långt på endast 5 000 kr, och badrummet får en känsla av att vara nytt efter att vår hantverkare har varit i farten. Det bästa med det hela är att du kan göra allt själv.

Få ett säkert och tätt badrum

I temat visar vi dig även principerna bakom våtrumssäkring, och hur du får ett helt tätt våtrumsmembran i badrummet. Utan ett tätt våtrumsmembran riskerar du att vattnet i badrummet tränger ut i vägg och golv, vilket snabbt kan bli en dyr upplevelse.

Få upp toalettstolen på väggen

Du kan också se hur du kan få upp toaletten från golvet, så att den hänger på väggen. Det ger både ett snyggt uttryck och gör rengöringen av badrummet mycket enklare, när du har en vägghängd toalett.

Lyxigt kakel

Ska du kakla nytt i badrummet eller kanske i köket, kan du också läsa i temat om hur du sätter upp kakel i ett fiskbensmönster. Det är inte helt lätt, men resultatet ser riktigt lyxigt ut, så det är helt klart värt besväret.

Ladda ner det stora temat och få inspiration till ditt badrum