Nytt badrum

Ska du göra ett nytt badrum? Du kan välja att riva det gamla och bygga ett nytt, eller så kan du renovera det gamla. Vi hjälper dig med bägge delar, så att du kan få ett vackert och funktionellt badrum.

Nytt badrum

Behöver du ett nytt badrum? Du kan antingen jämna det gamla med marken och börja om helt från början. Eller så kan du välja att förnya det befintliga, så att det fungerar lika bra som ett nytt badrum och samtidigt ser snyggt ut.

Ett nytt badrum kan bli en mycket dyr historia, om du ska anlita hantverkare till allting. Därför finns det goda skäl att göra en stor del av arbetet själv.

Nytt badrum – gör det själv

Om du börjar helt från grunden med ditt nya badrum, kan det vara en stor utmaning. Därför är det viktigt att du tar god tid på dig att planera. Avgör vilka behov ni har och vilka drömmar ni har. Räkna på vad olika lösningar kostar både i tid och i pengar, innan du sätter igång.

Om du behöver en hjälpande hand, hittar du här på sidan ett antal artiklar, som ger råd och vägledning inom i stort sett allt som är värt att tänka på, när man ska göra ett nytt badrum.

andra från Bonnier Publications