Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Utemöbler

Inred din trädgård med små, mysiga platser med trädgårdsmöbler. Oavsett om du vill fräscha upp de gamla trädgårdsmöblerna eller vill testa att bygga dina egna, har vi inspiration och råd för hur du ska göra.

Billiga utemöbler

Det kan snabbt bli en dyr affär att möblera trädgården. Men om du gärna bygger utemöblerna själv, finns det snabbt pengar att spara. Samtidigt har du möjlighet att anpassa dina utemöbler efter trädgårdens mått och efter dina egna önskemål kring material och färg.

Bygg själv utemöbler

Oavsett vilka slags utemöbler du har användning för kan du oftast bygga dem själv.
Här på sidan har vi samlat några av våra favoriter. Du kan välja att bygga helt efter instruktionerna eller låta dig inspireras och själv lägga till egna detaljer, och på så sätt skräddarsy dina egentillverkade utemöbler.

Egentillverkade utemöbler

Här på sidan hittar du träbänkar, betongbänkar, bord med bänkar och bord utan bänkar, lounge-möbler, solstolar och många många flera gör-det-självutemöbler. De spännande egentillverkade utemöblerna är ett projekt som passar både nybörjaren och den mer erfarna gör-det-självaren.

Bygg amerikansk liggstol

Den amerikanska liggstolen med rygg och böjd sits är lite av en klassiker. Och så är den även väldigt bekväm att sitta och ligga i. I den detaljerade byggbeskrivningen kan du se hur du bygger en amerikansk liggstol för bara några hundralappar.

Bygg en trädgårdsbänk

Genom åren har vi hunnit bygga en hel del bänkar i olika storlekar, former och material. För att göra det lättare för dig att överblicka har vi sorterat och samlat alla trädgårdsbänkar på ett ställe, så du får många idéer tillhur du själv kan bygga en trädgårdsbänk.

Bygg ett utebord

Ett bra utebord är även det en säker vinnare, och en bra gör-det-självutemöbel, som du kan få glädje av under många år. Därför har vi samlat 3 fina utebord, du själv kan bygga. Lycka till!

Din beställning
Beställning
Skapa Profil
Du är på väg att köpa tillgång till:
Totalt pris: null kronor
Mer för mindre?
Få över 1 000 byggbeskrivningar och full digital åtkomst för bara 29 kronor
    • Tillgång till över 1 000 digitala byggbeskrivningar
    • Du kan säga upp din prenumeration när som helst.
    • Efter erbjudandet fortsätter prenumerationen som en tillsvidareprenumeration för 79 kr i månaden
Endast 29 kr första månaden
Du ska skriva in ditt förnamn
Skriv in ditt efternamn
Ogiltig e-postadress
Ditt lösenord ska bestå av minst 6 tecken
Visa
signup.credentials_form.terms_error
Tillbaka
Logga in
Ogiltig e-postadress
Lösenord behövs
Visa
Tillbaka