Isolera tak

Det är en god investering att isolera taket. Det finns flera sätt och material man kan välja på. Vi hjälper dig att välja rätt.

Isolering av tak minskar värmekostnaden

Tillägsisolering av innertaket kan göra stor skillnad på din värmeräkning. Därför är det för många en riktigt god investering att isolera innertaket. Det utgör en stor del av ytan i ditt hus, och då den varma luften stiger uppåt och ligger precis under taket, är det en bra idé att isolera taket så att värmen stannar kvar i huset och inte smiter ut genom taket.

Kostnad för isolering av innertak?

Priset på isolering av innertak beror så klart på vilken sorts isolering du väljer, och om du kan utföra arbetet själv eller inte. Som tur är finns det många sätt att göra det själv på när det gäller isolering av innertak.

Efterisolering av innertak – gör det själv!

Du kan enkelt isolera innertaket själv. Men det är viktigt att vara förberedd på att om isoleringen sätts fel riskerar du att huset kan skadas av t.ex. fukt och mögel. Därför är det viktigt att ha koll på fallgroparna innan du börjar efterisolera ditt innertak. På denna sida har vi samlat ett stort antal artiklar om isolering av innertak, där du får goda råd och instruktioner. Vi visar dig, steg för steg, hur du enkelt och billigt kan isolera innertaket.

andra från Bonnier Publications