Om Gör Det Själv

I snart 50 år har GÖR DET SJÄLV inspirerat och hjälpt svenskarna med små och stora projekt i hus och trädgård. Tillsammans med duktiga hantverkare har vi utvecklat tusentals byggbeskrivningar för trädäck, innerväggar, golv, uppfarter, carportar och så vidare. När du köper en prenumeration får du fri tillgång till allt innehåll.

Din garanti för ett bra resultat

Vi har beskrivit tusentals byggnadsmaterial, minst lika många verktyg, och vi har renoverat otaliga kök och badrum. I alla år har vi samarbetat med sakkunniga experter och hållit oss uppdaterade om byggreglerna.

När du följer våra beskrivningar får du ett bra resultat och du känner till gällande lagar och regler, så att du varken behöver bekymra dig om våtrumsmembran eller ångspärr.

Oberoende från tillverkare och annonsörer
Gör Det Själv står oberoende från tillverkare och annonsörer. Därför kan du lita på våra verktygstest. Vi väljer själva ut de maskiner som ska testas och alla verktyg utsätts för exakt samma hårda utmaningar.

Få mer än 1000 byggbeskrivningar direkt i handen

Trädäck, badrum, innerväggar, uppfarter, plattor, kök, golv, fönster och dörrar. Gör Det Själv har detaljerade beskrivningar av alla tänkbara projekt i hus och trädgård.

  • Steg-för-steg-beskrivning: Beskrivningarna är logiskt uppbyggda och går systematiskt fram steg för steg. Det finns foton av alla de svåra detaljerna och förklarande texter på svenska.
  • Komplett materiallista: Tack vare en komplett materiallista får du överblick över vad som behövs och du slipper sticka till byggmarknaden varje gång du saknar något.
  • Ritningar med mått: Detaljerade ritningar visar mått, vinklar och konstruktionsprinciper.
  • Videor på svenska: I våra många videor öser professionella hantverkare ur sin erfarenhet och visar exakt hur arbetet ska utföras.
  • 3D-modeller som du själv kan vrida: Du kan vända och vrida på våra 3D-modeller och zooma in och se detaljer i konstruktionen som du annars måste gissa dig till. Det gör arbetet mycket enklare.

Du får den första månaden för bara 29 kronor!

OBS: Därefter är priset 99 kronor per månad. Det är ingen bindningstid. Du kan säga upp din prenumeration precis när det passar dig.

Låt mig komma i gång NU!

Oberoende verktygstest

Magasinet Gör Det Själv är 100 procent oberoende från tillverkare, annonsörer och andra intressenter.

Vår testredaktör undersöker vad som finns på marknaden, och handplockar själv alla de maskiner som han testar.

De som deltar utsätts för exakt samma hårda test!

Du är i gång om 5 minuter!

När du köper en digital prenumeration får du fri tillgång till allt innehåll efter några få minuter!

Ja, tack! Låt mig komma i gång NU!

Sida 1 / 3