TEMA: 60 m2 tillbyggnad för 300.000 kronor

Här får du beskrivning på hur du för bara 5.000 kronor per kvadratmeter kan bygga till ditt hus. Vi går igenom alla faser i projektet.

25-30.000 kronor – det är ett normalt pris för en kvadratmeter tillbyggnad med standardmaterial, om du frågar en byggfirma. Så det gjorde vi inte; i stället byggde vi det hela för bara 5.000 kronor per kvadratmeter, bara genom att välja de rätta – men inte alltid de billigaste – materialen.

Och självklart genom att göra det själv.

Vad du inte ser här är att vi också förser huset med innerväggar, innertak, golv, dörrar, nytt badrum, inredning, elinstallationer och värmepump för totalt knappt 3.000 kronor per kvadratmeter. Vi hamnar alltså på ett kvadratmeterpris på bara 8.000 kronor.

Vi bygger ihop en helt ny vinkel till det gamla sommarhuset. Resultatet blir 107 kvadratmeter modernt hus till vrakpris.

Vi bygger ihop en helt ny vinkel till det gamla sommarhuset. Resultatet blir 107 kvadratmeter modernt hus till vrakpris.

Här nedan kan du se beskrivningarna till de olika stegen i byggprojektet. Du kan också läsa om projekteringen innan du sätter igång och hur mycket de olika momenten har kostat.

    Andra läser just nu ....

    Mer i samma kategori Tillbyggnad