Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Tvättstuga

Din tvättstuga är ofta hemvist för tvättmaskin, torktumlare, smutsiga stövlar och blöta regnjackor. Tvättstugan används till mycket, och därför har vi samlat ett antal råd och instruktioner för hur du får ut maximalt av din tvättstuga.

Inredning tvättstuga

Många förknippar nog en tvättstuga med ett litet rum med en tvättmaskin, några värmerör och framförallt en massa stök. Men trots det, värdesätter de flesta av oss detta lilla rum. En tvättstuga eller grovingång är nämligen genial till de smutsiga vinterstövlarna, den leriga cykeln, till tvättmaskinen och torktumlaren. Och så är det bra med en vask som klarar lite av varje.

LÄS OCKSÅ: Vägghängd bänkskiva i tvättstugan

Tvättstuge-skåp

Om en tvättstuga inte ska drunkna i stök och smutstvätt, är ett tvättstuge-skåp ett praktiskt sätt att råda bot på detta. Det krävs inte mer än tre underskåp, och ett par väggskåp för att skapa ordning och överskådlighet i tvättstugan. Tvättstuge-skåpet är en del av tvättstugan och behöver därför inte matcha husets övriga skåp, ex. köksskåpen. Det kan därför, för att hålla kostnaderna nere, bestå av begagnade köksskåp – det kommer ju ändå få ett par repor med tiden. Tvättstuge-skåpet kan också användas för att dölja diverse rör. Det är ganska enkelt, och kräver inte mer än ett par snitt i skåpen.

LÄS OCKSÅ: Dölj rör i tvättstugan

Tvättstuga inspiration och inredning

En vanligt tvättstuga är oftast inredd med skåp, men den kan även inredas på andra sätt. En perfekt tvättstugemöbel är en hylla av lättbetong. Hyllan är både snygg och praktisk, och du kan bygga den på endast några dagar. Gemensamt för de flesta hyllor i tvättstugan är att de är uppbyggda kring vasken. Det kräver att du tänker in vattenrör, tvättmaskin och torktumlare i projektet, innan du börjar inreda tvättstugan.

Skapa Profil

purchase.course_name_message

Skapa Profil
Du ska skriva in ditt förnamn
Skriv in ditt efternamn
Ogiltig e-postadress
Ditt lösenord ska bestå av minst 6 tecken
Visa
signup.credentials_form.terms_error
Logga in
Ogiltig e-postadress
Lösenord behövs
Visa
Tillbaka