Se SVERIGES BÄSTA gör-det-själv-projekt här!

Ett imponerande snyggt och välgjort växthus med bergvärme i golvet och isolerglas i fönsterna utses till vinnare av Sveriges BÄSTA gör-det-själv-projekt 2021. På andra plats kommer en bastu i en jordkällare och på tredje plats en häftig skateboardramp på ett gammalt loft. Gör Det Själv och RYOBI säger stort grattis till de 3 vinnarna!

Låt oss säga det direkt: Det har INTE varit lätt att behöva välja ut 3 vinnare i en tävling med hundratals verkligen snygga och välgjorda projekt. Och vi har tillsammans med RYOBI praktiskt talat arbetat med det under hela oktober månad. ALLA projekt och bilder har tittats igenom och granskats för att leta upp det goda hantverket och de läckra detaljerna, och domarkommittén har mild sagt suttit med fyrkantiga ögon i flera dygn och diskuterat fram och tillbaka.

Gör Det Självs, RYOBI:s och allmänhetens röster har talat, och vi kan stolt presentera de 3 vinnarprojekten:

1. plats: Blå Växthus

Ett välgjord och trivsamt växthus som med bergvärme i golvet och isolerglas i fönsterna fungerar minst lika bra på vintern som på sommaren. Snyggt och välförtjänt, vi säger grattis till Björn Blomstergren som har jobbat en hel sommar för att familjen ska kunna njuta av många sköna stunder i sitt blåa växthus :-)

Björn vinner ett presentkort från RYOBI på 25.000 kronor.

2. plats: Bastu i jordkällare

Andraplatsen i Sveriges BÄSTA gör-det-själv-projekt går till Stefan Liljedahl, som har byggt en bastu i en 100 år gammal jordkällare. Förutom att Gör Det Själv och RYOBI föll pladask för projektet (se bara snickerierna inne i bastun), var Stefans bastu också den absoluta publikfavoriten.

Stefan vinner ett presentkort från RYOBI på 15.000 kronor.

3. plats: Skateboardramp

Johan Kristoffersson har byggt en skatebordramp på ett gammalt loft. Och det säger väl egentligen det mesta, särskilt när man också tittar på bilderna och inser dimensionerna på Johans visioner, och hur väl han har förverkligat dem. Vi bugar av ödmjukhet och säger grattis till en snygg tredjeplats!

Johan vinner ett presentkort från RYOBI på 10.000 kronor.

    Andra läser just nu ....

    Mer i samma kategori Om Gör Det Själv