PSSSSST! Har du testat de häftiga 3D-modellerna?

Vi har gjort våra bästa byggbeskrivningar ännu bättre med 3D-modeller som du själv kan vända och vrida på. Det betyder att du själv kan zooma tätt intill och se alla de svåra detaljerna innan du börjar bygga. Testa dem här!

Med 3D-modellerna kan du enkelt zooma in, vrida modellen och vända på den, och det bästa av allt är att du både kan använda din mobil, padda och vanliga dator - bara öppna en 3D-modell och sedan kan du vrida runt den med fingrarna på mobilskärmen eller musen på datorn.

Testa 3D nu - tryck eller klicka på modellerna!

3D-modell

Arkitekttegnet skur

Vänd och vrid det arkitektritade förrådet och zooma in på detaljerna.

Öppna 3D-modell

3D-modell

Amerikansk däckstol

Sitter du med byggbeskrivningen och tvekar om åt vilket håll ryggstödets böjning ska vändas, testa då att trycka eller klicka på den här 3D-modellen, och så kan du zooma in och se efter själv.

Öppna 3D-modell

3D-modell

Undvik att trädäcket gungar

Vill du vara helt säker på att trädäcket inte gungar när du går på det, sätt då bulldogskivor där stolpar och bärlinor möts. Ja, det låter ju enkelt, men om man nu inte vet var de ska sitta, öppna då den här 3D-modellen och se det med dina egna ögon.

Öppna 3D-modell

Lägg märke till den översta, snygga fogen!
3D-modell

Snygga fogar till utetaket

Du kan naturligtvis välja att bara skruva ihop stolpar och reglar med långa skruvar när du bygger ett utetak. Men du kan också göra det lite häftigare. Exempelvis med snygga fogar och utstämningar. Testa att trycka/klicka på den här 3D-modellen, vänd på den och zooma in på de snygga fogarna. Just här har en 3D-modell verkligen ett värde, när man ska förstå principerna.

Öppna 3D-modell

    Andra läser just nu ....

    Mer i samma kategori Nytt från redaktionen