När du är prenumerant på Gör Det Själv har du samtidigt fri tillgång till över 1000 byggbeskrivningar och över 50 verktygstest här på vår hemsida. Det betyder att du kan ladda ner alla de byggebeskrivningar och test som du vill.

Med våra byggbeskrivningar i handen är du riktigt bra rustad för ditt nästa projekt. Oavsett om du ska sätta igång ett byggprojekt, en reparation eller underhålla något i huset så hittar du en vägledning för det här hos oss.

Så får du ett PERFEKT resultat

Alla våra guider och beskrivningar är skrivna av experter med många års erfarenheter inom sina områden.

Alla våra byggbeskrivningar har:

 • foton på detaljer
 • korta och exakta förklaringar
 • alltid en teknisk ritning med mått
 • en komplett materiallista
 • konstruktionen följer rådande regler
 • byggts av hantverkare.

Kort sagt, vi är med dig hela vägen under ditt gör-det-självprojekt. Då får du ett perfekt resultat - varje gång!

Gör-det-självbeskrivningarna anges med svårighetsgrad, en beräkning av tidsåtgången och ett cirkapris för materialet.

Ditt pris är 19 kronor!

Normalpriset för en av våra ordinarie byggbeskrivningar är 29 kronor. Men när du köper ett nummer av Gör Det Själv för bara 19 kronor, får du samtidigt fri tillgång till allt vårt innehåll här på hemsidan.

Om tidningen Gör Det Själv

Tidningen Gör Det Själv ges ut 18 gånger per år. Du får 70 sidor med byggbeskrivningar, test av verktyg, nyheter, säsongsrelaterade tips och råd, frågespalt och mycket mycket mer.


3 andra fördelar för dig som är prenumerant på Gör Det Själv!

Nu har vi gått igenom allt fint innehåll du får som prenumerant på Gör Det Själv. Men det tar inte slut här. Som prenumerant har du nämligen även andra fördelar:

Rabattshop - Du får extra rabatter som prenumerant Som prenumerant på Gör Det Själv får du tillgång till Moreshop, som är en rabattshop för prenumeranter. Här kan du köpa produkter till vrakpriser. Köpt tex. vertyg, elektronik, heminredning och träningskläder med upp till 70 procents rabatt. Se mer på moreshop.se

Du slipper reklam på hemsidan Många av våra prenumeranter är flitiga användare av de artiklar och beskrivningar som vi har på vår hemsida. När du loggar in med din profil på hemsidan - och du har ett aktivt prenumerationsnummer kopplat till din profil - försvinner alla annonser. På det sättet kan du ostört ta del av innehållet på vår hemsida.

WYPE - Få tillgång online till magasin för hela familjen Wype är en online-tjänst, där du kan läsa en mängd magasin och tidningar på din dator, läsplatta eller smartphone. Som prenumerant får du gratis tillgång till din Gör Det Själv-tidning, så att du kan läsa de 12 senaste utgivningarna av tidningen antingen på din telefon eller iPad, under semestern eller i bara farten. Det är gratis för dig som är prenumerant! På WYPE hittar du underhållning för hela familjen. Som prenumerant på Gör Det Själv kan du nämligen köpa åtkomst till en lång rad populära magasin för bara 49 kronor i månaden. Andra betalar 99 kronor per månad! Du kan bland annat läsa:

 • Illustrerad Vetenskap
 • Historia
 • Aktiv Träning
 • Bo Bedre
 • I FORM
 • Och många fler ...

Du kan logga in på WYPE från upp till fem enheter. Det innebär alltså att du kan läsa din Gör Det Själv samtidigt som din partner läser tidningen Aktiv Träning, och barnen läser senaste numren av Illustrerad Vetenskap och Historia. Allt för bara 49 kronor. Och du får till och med de två första månaderna gratis, så att du kan testa om det är någonting för dig.

Få tillgång till allt innehåll för 19 kronor

För bara 19 kronor får du alltså tillgång till alla våra guider och mycket mer. Utöver detta kan du utnyttja vår rabattshop, där du som prenumerant kan ta del av stora rabatter, du slipper reklam på hemsidan när du loggar in, och för bara 39 kronor extra i månaden får du de senaste 12 numren av alla våra tidningar direkt i din mobil eller läsplatta.