Vi stöttar dig i livet som husägare. Du får hjälp med de nödvändiga vardagsreperationerna, underhåll av både hus och trädgård och ger dig inspiration till dina drömprojekt. I varje nummer får du test av verktyg, utvalda nyheter för dig som husägare och våra utförliga bygginstruktioner.

Men Gör Det Själv är mycket mer än det tryckta magasinet ...

Över 1000 bygginstruktioner ...

Du hittar även bygginstruktionerna från tidningen här på vår hemsida. Och som prenumerant kan du ladda ned dem gratis från hemsidan. Med tiden har arkivet på vår hemsida vuxit till en bra bit över 1000 bygginstruktioner. Dessutom finns en massa artiklar med tips och trix. Så när du står inför ett projekt i hemmet kan du vara nästan säker på att du kan hitta en bygginstruktion som passar just ditt projekt. Men detta är alltså bara för prenumeranter!

Om våra bygginstruktioner:

Med en bygginstruktion från Gör Det Själv i näven är du i säkra händer. Alla projekt är utförda av professionella hantverkare, så att vi vet att det utförts korrekt. Bygginstruktionerna har:

 • materiallista, så att du slipper köpa för mycket, eller riskerar onödiga extraturer till byggvaruhuset.
 • utförliga steg för steg-illustrationer, så du enkelt kan slutföra projektet.
 • Svårighetsgrad, så att du kan avgöra om det är ett projekt för dig.

Är du inte redan prenumerant? Då kan du bli det här för ENDAST 19 kronor. Du får direkt tillgång till allt innehåll på hemsidan. Ja tack: Visa mig erbjudandet med 1 nr av Gör Det Själv och fri tillgång till alla bygginstruktioner.

WYPE – Onlinemagasin för hela familjen

Wype är en onlinetjänst, där du kan läsa en massa olika magasin och tidningar på din dator, läsplatta eller smartphone.

Som prenumerant får du gratis åtkomst till Gör Det Själv, så att du kan läsa tidningen när och var du vill, på telefonen eller läsplattan.

Specialpris för dig som är prenumerant!

På WYPE hittar du underhållning för hela familjen. Som prenumerant på Gör Det Själv kan du nämligen köpa tillgång till ett stort antal populära magasin för endast 49 kronor i månaden. Andra betalar 99 kronor i månaden! Du kan bland annat läsa:

 • Illustrerad Vetenskap
 • Allt om Historia
 • Aktiv Träning
 • Digitalfoto
 • Sköna Hem
 • Lantliv
 • I FORM
 • Och många fler ...

Du kan logga in på WYPE med upp till fem enheter samtidigt. Det innebär alltså att du kan läsa Gör Det Själv samtidigt som din fru läser Lantliv, och barnen läser de senaste numren av Illustrerad Vetenskap och Allt om Historia. Alltihop för endast 49 kronor. Och du får till och med de två första månaderna gratis, så att du kan testa om det är någonting för dig.

Ja tack: Jag vill läsa mer om WYPE

Rabattshop – Du får extra rabatter som prenumerant

Som prenumerant på Gör Det Själv har du tillträde till Moreshop, som är en rabattshop för prenumeranter. Här kan du köpa produkter till medlemspris. Köp t.ex. verktyg, sportutrustning, klockor, prylar och heminredning med upp till 70 % rabatt.

Ja tack: Jag vill titta närmare på rabattshoppen Moreshop

Du slipper reklam på hemsidan

Många av våra prenumeranter använder sig flitigt av de artiklar och byggbeskrivningar som finns på vår hemsida. När du loggar in med ditt användarnamn på hemsidan - och använder ett aktivt prenumerationsnummer - försvinner all reklam och annonser. På så sätt kan du ostört ta del av innehållet på vår hemsida.

Teckna en prenumeration nu!

Om du inte redan är prenumerant kan du bli det med det samma. Du kan få en prenumeration på Gör Det Själv från 19 kronor. Men det finns även många andra fina välkomsterbjudanden.

Se alla fina erbjudanden här: Se erbjudanden från Gör Det Själv.