Redskapsbod i storlekarna Small, Medium eller Large

Liten, enkel eller flexibel? Valet är fritt när det gäller att bygga den perfekta redskapsboden till just din trädgård. Här tre fina varianter du kan välja mellan:

enkel redskapsbod gör det själv

Det är enkelt att bygga en redskapsbod när du följer vår byggbeskrivning.

Den lilla redskapsboden

Boden tar inte så mycket plats, eftersom den är konstruerad för att hängas upp. Trots det rymmer den en hel del.

Även om utrymmet är knappt kan du lätt hålla ordning på redskap, krukor med mera. Du behöver bara bygga en redskapsbod att hänga på väggen – den rymmer mer än du tror.

BYGGBESKRIVNING: Den lilla

Den lätta redskapsboden

När du har byggt skelettet, kan du sätta upp de färdiga väggarna på bara ett par minuter – de består av enkla lamellskärmar.

Här får du beskrivningen till en redskapsbod med väggar du kan köpa för en spottstyver i byggvaruhuset. De består av enkla skärmar. Om du vill göra det lika enkelt eller om du föredrar en annan beklädnad är upp till dig. Men lätt blir det hur som helst.

BYGGBESKRIVNING: Den enkla boden

Den flexibla redskapsboden – med växthus

Vi har förlängt en äldre trädgårdsförråd, försett det med en port till åkgräsklipparen – och dessutom fått plats med ett litet växthus.

Den här lilla redskapsboden för trädgården är inget om inte anpassningsbar. Storleken beror på det förråd som redan finns i trädgården, längden är valfri – och vid bodens ena sida lägger vi till ett litet växthus, som också kan fungera som vedskjul.

BYGGBESKRIVNING: Den flexibla

HÄMTA MER INSPIRATION: Allt om redskapsbodar

Andra läser just nu ....

Mer i samma kategori Förråd