Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

De 3 populäraste artiklarna just nu!

Spara artikel Du måste vara inloggad för att kunna spara artiklar

Vad sägs om 20 tips från fogmästaren eller en splitter ny kap-/gersåg? Eller en komplett kurs i ett gratis 3D-ritprogram?

Det kan mycket väl vara så att vädret nu inte inbjuder till de stora utomhusprojekten. Men det är ändå full fart på de gör-det-självare som besöker vår hemsida. Här kan du läsa om vilka 3 artiklar som allra mest populära just nu!

Använd ett gratis 3D-ritprogram och få perfekt resultat!

Här får du en grundkurs i att rita skalenliga ritningar i 3D-ritprogrammet SketchUp, som är gratis. Vi visar, steg för steg, hur du bygger ett enkelt utetak, och enligt samma teknik kan du rita ditt nästa kök, förråd, trädäck, innervägg och så vidare. Bara fantasin sätter gränser.

Gå till artikeln här

20 tips från fogmästaren

Det finns personer vars levebröd är att göra fogar. Här bjuder en sådan fogmästare generöst på sina erfarenheter, så att du också kan få fogar som sluter helt tätt och får en slät och fin yta, och undvika att smeta ut fogmassa på andra ställen än du tänkt.

Gå till artikeln här

Vi testar 6 kap-/gersågar

När du ska såga till en jättestapel trallbrädor, eller när du ska göra exakta snitt i sneda vinklar, då kan inte något mäta sig med kap-/gersågen.
Vi har samlat ihop sex spännande maskiner som kostar under 2.300 kr. Och det är inte den dyraste som är bäst.

Gå till artikeln här

Skapa Profil

purchase.course_name_message

Skapa Profil
Du ska skriva in ditt förnamn
Skriv in ditt efternamn
Ogiltig e-postadress
Ditt lösenord ska bestå av minst 6 tecken
Visa
signup.credentials_form.terms_error
Logga in
Ogiltig e-postadress
Lösenord behövs
Visa
Tillbaka