Linoleumgolv

Linoleumgolvet är en slitstark lösning som är lätt att underhålla. Därför är linoleum ofta en föredragen golvtyp i köket. Vi visar vad du ska vara uppmärksam på när du väljer att lägga ett linoleumgolv.

Linoleumgolv

Ett linoleumgolv är slitstarkt, lätt att underhålla och mjukt att gå på. Det är dessutom väldigt enkelt att lägga linoleumgolvet själv.

Linoleum för golvbeläggning tillverkas genom att man blandar ett antal naturliga material, som det finns gott om. Det gynnar både naturen och din inomhusmiljö.

Det lättaste sättet att lägga linoleumgolv är att använda klickplattor. Det är både snyggt och praktiskt, och du bestämmer själv vilka nyanser du vill kombinera. Många väljer att ha linoleumgolv i köket, eftersom det är lätt att rengöra och underhålla. Linoleumgolv finns i stort sett i alla färger, så det är enkelt att hitta ett golv som passar i ditt kök – oavsett om du vill ha färgprakt, klassiska schackrutor eller en diskret nyans.

Linoleumgolv – gör det själv

Det är som sagt lätt att själv lägga ett linoleumgolv. Här på sidan har vi samlat ett antal artiklar, som ger dig inspiration och vägledning så att du kan lägga linoleumgolvet på egen hand.

andra från Bonnier Publications