Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Konkurrenter går ihop om multiverktyg-klinga

Spara artikel Du måste vara inloggad för att kunna spara artiklar

Bosch och Fein har överraskande samarbetat om ett nytt sågbladsfäste till dit multiverktyg. Denna nya standard heter Starlock och finns i tre varianter

multiverktyg

Bosch och Fein väntar sig att deras nya sågbladsfäste till multiverktyg, Starlock, blir den nya standarden på marknaden.

Har du tröttnat på att inte alla klinker passar till dit multiverktyg. Då finns det goda nyheter. Två av de mest dominerande och normalt konkurrerande tillverkarna av multiverktyg har nu gått ihop om att utveckla ett nytt gemensamt sågbladsfäste för klingorna.

Multiverktyg-fäste ny standard

Det är Bosch och Fein, som tillsammans har utvecklat Starlock-fästet och i båda lägren är man ganska säker på att det ska bli marknadens nya systemstandard.

Starlock fungerar dessutom, förutom på Bosch och Fein, på alla andra märken med 12-punktsfäste. Och det betyder i praktiken att tillbehöret redan i dag är kompatibelt med de allra flesta maskiner i handeln.

LÄS OCKSÅ: Test av multiverktyg

Multiverktyg-fäste i tre varianter

Multiverktyg-tillbehör fungerar bara pålitligt och ekonomiskt om motorns kraft överförs till sågklingan eller exempelvis slipsulan med så lite motstånd som möjligt. Och därför är fästet helt avgörande för att säkerställa en snabb arbetsprocess och exakta resultat.

Det är också därför sågbladsfästet finns i tre varianter: Starlock, Starlock PLUS och Starlock MAX för att garantera en maximal överföring av energin. Konceptet är alltså att du kan sätta på den klinga som passar bäst till jobbet du ska göra.

Multiverktyg

Multiverktyg-klingor till tre varianter av sågbladsfästen: Starlock, Starlock PLUS och Starlock MAX

Skapa Profil

purchase.course_name_message

Skapa Profil
Du ska skriva in ditt förnamn
Skriv in ditt efternamn
Ogiltig e-postadress
Ditt lösenord ska bestå av minst 6 tecken
Visa
signup.credentials_form.terms_error
Logga in
Ogiltig e-postadress
Lösenord behövs
Visa
Tillbaka