Kraftfullt multiverktyg från Worx

Worx Sonicrafter är en otroligt hjälpsam vän när arbetet kräver extra fokus, och det inte finns några enkla lösningar. Sonicrafter har kraften som krävs.

Om produkten:

  • Oscillation: 4 grader
  • Varv/min.: 8.000-18.000
  • Vikt: 1 kg
  • Batteri/laddare: 499 kr. (20 V, 2,5 Ah)/299 kr.

Sonicrafter WX693.9 från tyska Worx är ett starkt och allsidigt batteriverktyg för bland annat sågning, skärning och slipning.

Våra tester visade att multiverktyget i hög grad lyckas utnyttja batteriets effekt. Efter en dag, då maskinen användes flitigt, såg vi inga tecken på miskad effekt. Och vi behövde inte ladda upp batteriet under tiden. Det är imponerande.

Multivertyget visade sig riktigt bra på t.ex. att såga tätt upp mot ett material, slipa in under skåpssocklar och arbeta i trånga hörn, som annars kan vara svåra att komma åt. Motorn har hastighetsreglering, som gör att den kan köras i sex hastigheter. Vilket gör man alltid hittar rätt varvtal att arbeta med.

Det sitter två starka, effektiva LED-lampor i maskinens front. Även i mörka utrymmen ser man precis vad man håller på med.

LÄS OCKSÅ: Bli expert på multiverktyget på 5 minuter

Användarvänlig maskin

Det ingår i övrigt några fina tillbehör. Det finns blad som kan skära eller slipa i material som sten, kakel, metall, plast och olika träslag.

Det gick snabbt och lätt att byta mellan de olika tillbehören med låssystemet som Worx kallar “Hyperlock”.

Det fungerar genom att en spärr fälls fram och lossas. Sedan kan du sätta i ett slipblad t.ex., spänna, och fälla tillbaka spärren. Det är ett nöje att använda maskinen, och tillbehöret sitter ordentligt faststpänt!

LÄS OCKSÅ: Test av multiverktyg

DETALJER

SNABBT BYTE
Hyperlock-systemet är ett smart och enkelt sätt att byta mellan de olika fina tillbehören. Det går mycket enkelt, och du behöver inte använda verktyg.

GOD ERGONOMI

En slank kropp gör det lätt att hålla i maskinen, komma åt på/av-knappen och vända och vrida maskinen under arbetet

Andra läser just nu ....

Mer i samma kategori Multiverktyg