Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Liten men stark såg klarar tjocka brädor

Spara artikel Du måste vara inloggad för att kunna spara artiklar

Den blå sågen från Bosch är en fantastisk liten cirkelsåg med rejäl styrka och den kan såga djupt. Tyvärr kan den inte köras längs en sågskena.

Sågen kan såga djupt eftersom klingans centrum har förskjutits i förhållande till motoraxeln.

Du får det du ser. Kortare kan det inte sägas. En kompakt och ganska lätt cirkelsåg utan tekniska finesser och bling-bling. Sågen känns behaglig att hålla, har en bra balans och gör ett ordentligt och pålitligt förstahandsintryck.

Cirkelsågens sågdjup är imponerande

Trots att klingans diameter endast är 165 mm är sågdjupet hela 66 mm och 47 mm vid 45° gering. Det är tjusigt och beror på att klingan sitter förskjuten en bit i förhållande till motoraxeln. Men den sitter inte skevt.

Rikligt styrkeöverskott

Med en effekt på 1100 watt har sågen rikligt överskott för att såga grova dimensioner, också i hårda träslag. Med en ny klinga hade vi inga problem att klara av 40 mm tjocka ekplankor som var torra.

Cirkelsågen har ett par brister

Vi saknade en not i sulan för att styra sågen längs en sågskena. I stället använde vi en bräda och ett par tvingar– som förr i världen. Vi saknade också anslutning för spånsug.

Skapa Profil

purchase.course_name_message

Skapa Profil
Du ska skriva in ditt förnamn
Skriv in ditt efternamn
Ogiltig e-postadress
Ditt lösenord ska bestå av minst 6 tecken
Visa
signup.credentials_form.terms_error
Logga in
Ogiltig e-postadress
Lösenord behövs
Visa
Tillbaka