Byggbeskrivningar
Lätt
Svår

Nu kan du bygga ett billigt garage eller dubbelgarage på bara tre dagar. Och du behöver inte oroa dig för att såga fel eller köpa hem för lite eller för mycket material när du köper det som byggsats.

Billigt garage som byggsats

Idén är briljant: du beställer garaget i din önskade storlek och får alla delar kapade i exakt rätt mått, så det enda du behöver göra är att bygga ihop garaget som ett stort tredimensionellt pussel.

Billigt garage

Det smarta precut-konceptet med garage som byggsats kommer från den norska firman Igland Garasjen. Från cirka 50.000 kronor, kan du få ett billigt garage med port, dörr och fönster – och massor av plats.

Du besparar dig samtidig besväret med att räkna ut vilka byggmaterial du behöver, och i vilka längder.

Två för att bygga garaget

Ni behöver faktiskt inte vara fler än två personer för att klara av arbetet. Dessutom bör du skaffa dig en spikpistol. Det ska nämligen slås i riktigt många spikar, och det går lättare och snabbare med en spikpistol.

Kom ihåg att köpa spik i de dimensioner som anges i instruktionen för garage-byggsatsen. Du kan även hyra en spikpistol om du inte redan har en, och inte vill köpa. Träna på några gamla regelstumpar innan du sätter igång.

Hämta instruktionen: billigt lyxgarage – bygg det på 3 dagar!

Du kan hämta vår instruktion, som visar från start till mål hur du lägger pusslet för ditt nya, fina garage. Du kan så klart även lägga tiden på att själv räkna ut vilka material du behöver och i vilka längder, och sedan bygga garaget på traditionellt vis. Men det tar tid, och vi är ganska säkra på att du inte kommer att lyckas få det lika billigt. Så varför göra dig besväret?

OBS: Då artikeln skrevs hette företaget som gjorde den smarta garage-byggsatsen Norges-Garasjene. Nu är det Igland Garasjen som gäller. Läs mer på www.iglandgarage.se. Firman levererar till hela Norden.