Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

3 lösningar för helt raka trallbrädor

Spara artikel Du måste vara inloggad för att kunna spara artiklar

Oavsett hur dyrt och häftigt material du köper till ditt trädäck, kommer du att ställas inför samma utmaning. Det går nämligen inte att undvika att en del brädor är lite skeva. Men förtvivla inte. Här får du tre effektiva lösningar, när du måste räta upp brädorna.

3 løsninger til helt lige terrassebrædder

3 lösningar för helt raka brädor

3 lösningar för helt raka brädor: BoWrench

BoWrench
Det här verktyget griper tag i de underliggande reglarna, så att brädorna lätt kan pressas på plats med handtaget. När handtaget ligger rakt över brädorna, låses BoWrench. Då kan du släppa den och sedan skruva fast brädan. Den är enkel att använda men det krävs lite träning för att få rätt avstånd i första försöket.

Pris: cirka 1.000 kronor.

3 lösningar för helt raka brädor: Kofot

Kofot

Är brädorna bara lite skeva, och du är väldigt försiktig, kan du räta upp brädorna med en kofot och hålla dem på plats med kilar. Men se upp! Det är lätt att kofoten lämnar märken i träet. Om du kan, använd en kofot med platt ände. Det fördelar trycket över en bredare yta.

Pris: cirka 300 kronor.

3 lösningar för helt raka brädor: Dexter Powerhand

Dextor Powerhand

Det här verktyget drar enkelt och effektivt ihop den nya trallbrädan med dem du redan har lagt. Avståndet mellan de två “fötterna” ställer du in med en skruvdragare, och det kan ställas in med millimeterprecision. När det är gjort, har du båda händerna lediga att arbeta med.

Pris: cirka 1.550 kronor.

Skapa Profil

purchase.course_name_message

Skapa Profil
Du ska skriva in ditt förnamn
Skriv in ditt efternamn
Ogiltig e-postadress
Ditt lösenord ska bestå av minst 6 tecken
Visa
signup.credentials_form.terms_error
Logga in
Ogiltig e-postadress
Lösenord behövs
Visa
Tillbaka