Ta högtryckstvätten till nästa nivå – med ny borstlös teknologi

ANNONS: Nu är det dags att få bort även den allra svåraste smutsen. Med 36 V batteri, och borstlös motor med hög prestanda som når upp till 120 Bar, håller du dina prylar skinande rena.

Enklare än någonsin att rengöra motocrossen med Ryobis
Borstlösa 36 V Högtryckstvätt 120 Bar. Foto: Ryobi

Det är tillfredsställande att få bort svår smuts och lera, utan att behöva ta till starka kemikalier och rengöringsmedel. Ryobis borstlösa högtryckstvätt är utrustad med ett 5-i-1 munstycke, slang, pistol, spraymunstycke i metall och vattenbehållare som rymmer 20 liter. Tack vare vattenbehållaren behöver du inte känna dig begränsad till att enbart använda högtryckstvätten i närheten av hemmet, där det finns en trädgårdsslang, utan du kan ta med den till en annan plats där den gör nytta. Varför inte ta med den till grannen, till båtvarvet eller rengör dina fordon innan du ställer in de i garaget.

Så förbättras användarupplevelsen

Hög prestanda och kompakt design gör att det är roligare och enklare att använda högtryckstvätten från Ryobi. En 36 volts borstlös motor, med plats för två batterier, ger extra lång körtid och själva batteriutrymmet är vattenskyddat för att öka hållbarheten ytterligare. Genom ett enkelt knapptryck kommer du upp i 120 Bar och förbrukar enbart 320 liter vatten per timme när den går på max.
Högtryckstvätten har även smart inbyggd förvaring för slang, pistol och spraymunstycke i metal. Det går även att koppla själva spraymunstycket till en inbyggd rengöringstank som rymmer 1 liter.
När du är klar viker du enkelt ner handtaget i metall och metallramarna på sidorna skyddar högtryckstvätten bra mot yttre påverkan. Då den är utrustad med hjul går det enkelt att transportera den var du vill, utan att du behöver lyfta den. Den väger 12 kg utan batteri och 13,4 kg med batteri.

Så känns det att jobba med högtryckstvätten

Den här högtryckstvätten från Ryobi kommer sticka ut bland dina övriga trädgårdsredskap och verktyg i garaget. Mycket tack vare den kompakta designen och enkla förvaringsutrymmen.
Den har en ljudeffekt på 80.0 dB, när den går på max, och låter därför mindre än vad du kanske är van vid när det kommer till högtryckstvättar i allmänhet.
5-i-1 munstycket har både lång och kort räckvidd och kan ställas in efter behov så att du själv styr över vattenstyrka och stråle. Ta bort smutsen på ett effektivt sätt och håll hem och prylar skinande rena. Om det behövs kan du dessutom köpa till skumtvätt och olika typer av rengöringsmedel.

Det här är Ryobis Borstlösa 36 V Högtryckstvätt 120 Bar

 • 36 V borstlös motor som ger upp till 120 Bar
 • Kompakt design med tålig ram och handtag i metall
 • 5-i-1 munstycke med lång/kort räckvidd
 • Inbyggd rengöringstank på 1 liter
 • Ljudeffekt på 80.0 dB vid maximal styrka
 • Inbyggd förvaring för slang, pistol och spraymunstycke
 • Hjul för smidig förflyttning oavsett terräng och underlag

  Andra läser just nu ....

  Mer i samma kategori Högtryckstvätt