Minigräsklippare till små gräsmattor

Skils lilla sladdmodell tar sig lätt runt, och in under, hinder. Idealisk gräsklippare för den prismedvetna – med en liten och lättskött gräsmatta.

Skils lilla elgräsklippare med sladd är perfekt till den lilla trädgården.

Nu har Skil lanserat en liten och kompakt gräsklippare för de minsta gräsmattorna, som lätt tar sig emellan både trädgårdsmöbler och blomrabatter.

Modellen heter Skil 0711AA, och den har utrustats med smarta vridbara framhjul som ger en fantastiskt bra manöverförmåga på mycket små utrymmen.

Genial gräsklippare för den lilla gräsmattan

Den kompakta formgivningen och en vikt på bara 4,3 kg gör maskinen idealisk för mindre stadsträdgårdar, och gräsklipparen ingår mycket riktigt i Skil "Urban Series".

Eftersom maskinen är gjord så kompakt och lätthanterlig som möjligt, klipper den bara gräset i en diameter på 29 cm, och den använder sig av samma klingor som känner igen från kanttrimmare. De två kanttrimmerklingorna roterar dock i upp till 9?500 varv/min. Den kan alltså även ta sig an lite högre gräs!

LÄS OCKSÅ: Test av gräsklippare

Enkelt gräsklippare som inte tar mycket plats i förrådet

Klipphöjden kan ställas in i tre olika nivåer och gräsuppsamlingen rymmer 17 liter gräs.

Själva boxen är tillverkad så att den kan lyftas ut – och sättas tillbaka med en hand – och det är ett av de enklaste system vi har sett hittills…

När gräsklipparen ska ställas undan i förrådet kan den ställas på högkant, så att den nästan inte tar någon plats alls.

Gräsklipparen är tillverkad i Holland och finns att köpa för knappt 800 kronor.

Skils gräsklippare har vridbara framhjul, som gör den fantastiskt lättmanövrerad.

Andra läser just nu ....

Mer i samma kategori Gräsklippare