Minigrävare - spara på dina krafter på ett kul sätt!

Minigrävaren är mångsidig och ger superkrafter.

Hyr en minigrävare och skona kroppen

Hyr en minigrävare och skona ryggen, knäna och resten av kroppen. Minigrävaren klarar de tuggaste uppgifterna i trädgården på bråkdelen av den tid det annats skulle tagit.

Och ja, sen får du ju självklart även chansen att styra en minigrävare!

Minigrävaren kan allt

Minigrävaren är en smart och mångsidig maskin, som kan användas till en rad praktiska arbeten i hem och trädgård.

Minigrävaren kan med fördel anvöndas till att:

  • gräva ut till uteplats
  • gräva ut till uppfart
  • gräva ut till fundament
  • lägga plattor
  • ta bort trädstubbar
  • gräva ner stolpar.

Kort sagt kan minigrävaren utföra alla de stenhårda arbeten och projekt som du annats skulle avsätta mycket tid på. Dessutom gör den det på bara en eftermiddag.

Hyr en minigrävare

Alla privatpersoner kan yra en minigrävare. Bara ring en av alla uthyrningsställen som du kan hitta på nätet, och säg vad du ska använda den till. Du kan även få minigrävaren levereras och avhämtad igen.

Minigrävare i många storlekar

Det finns många olika sorters minigrävare. Från de riktigt små som väger omkring ett ton, till de större versionerna som kan göra om du trädgård till en pool på tre skoptag.

De minsta mingrävarna kostar cirka 1500 kronor att hyra om dagen,och om du väöljer att hyra under några sammanhängande dagar brukar du få rabatt.

Skopa till minigrävare

De flesta uthyrare av minigrävare erbjuder en mängd olika tillbehör, som du kan hyra. Det följer i regel alltid med två standarsskopor i olika bredder. Den minsta är perfekt att gräva med, medan den breda skopan lämpar sif bäst till att flyta runt jord, småsten och liknande.

Skopa till minigrävare

En smal skopa till minigrävaren är perfekt att gräva med.

Skopa till minigrävare

En bred skopa till minigrävaren lämpar sig bäst till att flytta runt ex. jord och småsten.

Tillbehör till minigrävare

Andra tillbehör till minigrävaren, ex. borr och tillbehör att dra upp rötter med, kostar extra. räkna med cirka 200 kr per dag.

Minigrävare styrs inte som en bil

Även om grävmaskiner i olika storlek styrs på i stort sett samma vis, så görs det annorlunda än med ex. en bil eller en truck. I minigrävaren är ex. ratten utbytt mot en massa handtag, och fotpedalen har också fått en annan funktion.

Ladda ner artikeln och lär dig hantera minigrävaren

I början handlar det om att hålla tungan rätt i mun. Lyckligtvis är det riktigt kul att köra en minigrävare, och med bara några få timmars övning får du koll på det mest basala.

I denna artikel lär du dig hur du styr en minigrävare. Du får koll på minigrävarens inredning, hur du planerar arbetet, hur du byter ut skopan på minigrävaren och många andra små tips.