Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Svag dammsugare – bäst på smulor

Spara artikel Du måste vara inloggad för att kunna spara artiklar

Makitas nya 18V-dammsugare är inte särskilt lyckad. Den är för kort och den suger inte så bra. Det borde Makita kunna göra bättre.

Det låter mycket bra: en batteridriven dammsugare som man kan ha med i husvagnen, båten och verkstan. Men denna modell från Makita kräver en del förbättringar.

För det första suger den inte särskilt bra. För det andra är dammpåsen så liten att om maskinen hade kunnat suga, så skulle man tvingas att hela tiden byta påse. För det tredje är stången för kort.

Dammsugaren har för dålig kapacitet

Vi testade genom att dammsuga bilen och verkstan. Utan att imponeras. Gräs, småstenar, sågspån och ett par skruvar låg kvar. Golvmunstycket var för brett för att dammsuga bilstolarna.

Vi saknade ett möbelmunstycke. Det smala munstycket som kan komma ner bakom stolarna och in i hörnen fungerade bra. Maskinen har varken tillräcklig sugförmåga eller kapacitet i påsen. Om du inte smular mycket så vet vi faktiskt inte vad du kan använda den till.

Skapa Profil

purchase.course_name_message

Skapa Profil
Du ska skriva in ditt förnamn
Skriv in ditt efternamn
Ogiltig e-postadress
Ditt lösenord ska bestå av minst 6 tecken
Visa
signup.credentials_form.terms_error
Logga in
Ogiltig e-postadress
Lösenord behövs
Visa
Tillbaka