SÅ DÄR! 3 verktyg garanterar exakt mätning

Få ett set med 3 verktyg och var säker på att du mäter rätt VARJE gång!

De här 3 verktygen ger dig exakt och perfekt mätning varje gång du sätter igång ett gör-det-själv-projekt - oavsett om du ska kapa kakel, anpassa golvbrädor eller göra möbler med dolda träfogar.

Just nu får du 2 nummer av Gör Det Själv för bara 178 kronor

+ välkomstgåva: 3 precisionsverktyg

De 3 verktygen

Setet består av de här 3 precisionsverktygen:

 1. Den genialiska konturmätaren ger dig snabbt en exakt mall av den profil som du ska anpassa ett material runt. Det gör det enkelt för dig att snabbt föra över måtten och såga ut så att delarna passar helt exakt tillsammans.
 2. Multivinkeln hjälper dig att mäta ut i sneda vinklar, vilket är till stor hjälp när du ska kapa kakel och klinker, eller om du ska såga till en profil i en bräda.
 3. Med borrjiggen får du möjlighet att göra stadiga fogar som inte syns. Med setet är det enkelt att försänka skruvar i en vinkel så att fogen blir både stadig och osynlig.

Med det här precisionssetet i verktygslådan slipper du krångla med att föra över mått med tumstock och vinkelhake. Du får helt exakta mått på nolltid - det är din garanti för ett bra resultat.

Du får:

 • 2 nummer av Gör Det Själv direkt i brevlådan (värde 159,90 kronor)
 • välkomstgåva: Ett set med 3 precisionsverktyg (värde 499 kronor)
 • direkt fri tillgång till mer än 1000 gör-det-själv-beskrivningar på Gör Det Självs hemsida (priset för en enda artikel är 149 kronor!)
 • video-app bara för Gör Det Själv-prenumeranter. Få hjälp med husets viktigaste reparationer, hantverkartips, nyheter och mycket mer.

Beställ nu och SPARA 531 kronor:

  Andra läser just nu ....

  Mer i samma kategori Mätinstrument