Smart bord till din kap-/gersåg

Vill du ha ut mesta möjliga av din kap-/gersåg, ska den stå stadigt. Det säkrar du med ett sågbord som gör det ännu enklare att göra helt perfekta snitt igen och igen.

Kap-/gersåg

Få mere glädje av din kap-/gersåg med ett stabilt och transportabelt sågbord

Det finns ingen såg som likt kap-/gersågen kan massproducera exakt likadana staketbrädor eller göra perfekta vinklar på lister och foder. Tack vare just detta är den många gör-det-självares favoritsåg.

Du kan mycket väl använda sågen när den står på golvet eller på arbetsbänken. Men med ett sågbord får du perfekt stöd, oavsett hur långa dina brädor är. Och så blir serieproduktion betydligt enklare med det ställbara ändstoppet.

Ryobi RLSW01

Sågbordet RLSW01 är ytterst stabilt och kan bära 180 kg. Även om det står Ryobi på sidan, så passar det till alla kap-/gersågar med hål för att sätta fast den, vilket är standard.

Bordet säljs för 2.295 kronor.

1

Sågen kan enkelt klickas av och på när du vill underlätta transporten eller använda sågen utan bordet. Fästena monteras med bult och mutter, och de passar till alla kap-/gersågar med hål i fötterna som fäste.

2

Hållarna på båda sidor ger stöd till brädorna. Hållarna kan enkelt justeras på höjden, så att de passar till din såg.

3

Stället kan dras ut och förlängas åt båda sidorna. Hållarna sitter ytterst på förlängningen och det ger möjlighet till bättre understöd av långa material. Den totala längden kan ändras från
117 till 279 cm.

4

Ändstoppen gör massproduktion enkel. Stoppet trycks upp när det behövs och ger samma avstånd till klingan vid varje snitt. Och ska du såga 400 staketbrädor eller ytterpanel, är det till stor hjälp.

5

De store hjul på 305 mm gør det nemt at flytte bordet. Savbordet kan klappes sammen, og der er ingen grund til at afmontere saven inden.

6

De stora hjulen på 305 mm gör det lätt att flytta bordet. Sågbordet kan fällas ihop och sågen måste inte tas bort innan.

Andra läser just nu ....

Mer i samma kategori Kap- och gersåg