Halloween-dekorationerdu kan bygga själv

Halloween närmar sig och den amerikanska högtiden erbjuder massor av utmaningar för oss gör-det-självare. Vill du göra lite extra av kvällen för barnen (eller bara skrämma livet ur dem), så finns det massor av inspiration att hämta.

VIDEO: Dekorera pumpor som en sann gör-det-självare!

Halloween betyder pumpor, godispåsar och bra skrämselteknik. För en gör-det-självare erjbuder högtiden massor av möjligheter att använda en del av de restmaterial som har blivit över efter årets mer seriösa projekt.

Halloween-dekoration 1: Svävande Harry Potter-ljus

Skapa mys och magi i bästa Hogwartstil med limpistol och fiskelina.

Gör det själv: Harry Potter-ljus

Halloween-dekoration 2: Gravsten på 10 minuter

Har du ingen skräckinjagande gravsten framför huset? Till den här behöver du bara en skiva frigolit och lite färgrester...

Gör det selv: Gravsten på bara 10 minuter

Halloween-dekoration 3: Avhugget huvud i kylskåpet

Det kräver lite fototeknisk färdighet, men effekten av det avhuggna huvudet i burk är överväldigande! Du väljer själv om det ska vara ett självporträtt eller kanske en bild av svärrmor...

Gör det själv: Avhugget huvud i burk

Halloween-dekoration 4: Skrämmande staty

Vågar du dig på ett lite större projekt är den här statyn ett bra bidrag till kvarterets läskigaste Halloween-dekoration.

Gör det själv: Liemannen på piedestal

Halloween-dekoration 5: Liksäck av gamla tidningar

Den här klassiska liksäcken tillhör de absolut billigaste, men inte desto mindre skrämmande, Halloween-dekorationerna. Det krävs bara en hög gamla tidningar, ett par avfaldssäckar och lite gaffatejp.

    Andra läser just nu ....

    Mer i samma kategori Vardag