Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

DIY: Så sätter du upp tak och väggar – med perfekt resultat varje gång

Spara artikel Du måste vara inloggad för att kunna spara artiklar

ANNONS: De är lätta att sätta upp och det går snabbt att göra det också. Du kan göra det alldeles själv, utan att vara proffs, och resultatet blir perfekt.

tak-1

En vacker inramning med paneler

När du ska renovera fritidshuset och villan eller bygga nytt från grunden kan du enkelt sätta upp egna paneler. De kommer ge hela hemmet en mycket vacker inramning med ny lyster i rummet.

Paneler på väggar och tak

Det är lätt att skruva upp Huntonits paneler på vägg och tak, stående eller liggande. En fördel med Huntonits produkter är att de är färdigmålade och kräver ingen efterbehandling.
– Det här kan verkligen vem som helst göra oavsett hur duktig man är. Man behöver inte vara vara jättekunnig heller. Tänk dig sedan vilken härlig känsla det är när man är klar och kan visa upp resultatet för hela familjen, vänner och bekanta, säger Stefan Öijerholm, Försäljning och marknadschef, på Byggma Group AB.

Huntonit har funnits på marknaden i över 60 år med fabrik i Norge på Vennesla i Vest-Agder. I maj 1950 producerade Huntonit den första träfiberskivan. Idag är Huntonit Venneslas största privata arbetsplats med 190 anställda.

Fördelar med Huntonit

  • Tål förändringar i luftfuktighet och temperatur
  • Takpanelerna är godkända för badrum och våtrum
  • Kan användas i fritidshus och stugor
  • Miljövänlig produkt som inte innehåller några miljöfarliga ämnen
  • Förbättrar inomhusklimatet
  • Huntonits panelbord med träfiberkärna rekommenderas av Norges Astma- och Allergiforbund och är märkta med Inneklimamerket av Dansk Teknologisk Institutt
Skapa Profil

purchase.course_name_message

Skapa Profil
Du ska skriva in ditt förnamn
Skriv in ditt efternamn
Ogiltig e-postadress
Ditt lösenord ska bestå av minst 6 tecken
Visa
signup.credentials_form.terms_error
Logga in
Ogiltig e-postadress
Lösenord behövs
Visa
Tillbaka