Bygg ett läckert trädgårdsbord

Behöver du ett trädgårdsbord med plats för gäster eller bara ett alldeles eget, elegant bord till altanen? Här får du steg för steg-beskrivningar till tre läckra bord du lätt bygger själv.

Vill du bygga ett rustikt trädgårdsbord som kan stå klart för gästerna redan i kväll? Eller ett elegant klinkerklätt bord som ser dyrt ut, utan att vara det? Eller trädgårdsmöblemang som kan fällas ihop när sommaren går mot sitt slut? Du bestämmer själv. Här får du beskrivningarna.

1. Det snabba trädgårdsbordet

Trädgårdsbord med gäster

Du bestämmer själv storleken och det kan vara klart på bara en dag.

Med sin enkla, men stabila konstruktion är det här trädgårdsbordet lätt att bygga. Du kan justera beskrivningen och göra det så långt du vill, eller göra det exakt efter vår ritning. Då har du ett snyggt och gediget trädgårdsbord redan i morgon.

BYGGBESKRIVNING: Stabilt trädgårdsbord

2. Elegant trädgårdsbord med klinker

Trädgårdsbord med klinker

En enkel konstruktion med snygg bordsskiva av klinker.

Med sin snygga bordsskiva, som är gjord av klinker, ser bordet exklusivt ut. Men det är faktiskt både billigt och enkelt att bygga.

BYGGBESKRIVNING: Elegans med klinker.

3. Hopfällbart bord med bänkar

Bordet kan, precis som bänkarna, fällas ihop och ställas undan.

Det här är ett klassiskt trädgårdsbord. Men det har en finess som inte många köpta bord har: När vintern närmar sig kan du fälla ihop det så att det inte tar så stor plats i trädgårdsförrådet.

Dessutom kan du bygga en enkel bänk eller två till ditt trädgårdsbord. De kan naturligtvis också fällas ihop.

BYGGBESKRIVNING: Fäll ihop trädgårdsbordet.

Andra läser just nu ....

Mer i samma kategori Utemöbler