Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

3 geniala torkställningar du kan bygga själv!

Spara artikel Du måste vara inloggad för att kunna spara artiklar

Torkställningar behöverinte alls vara gjorde av tunna aluminiumrör, som väljer om kull av minsta vindpust. Vi har listat tre knviskarpa Gör det själv-projekt som samtliga är stabila varianter av din nästa torkställning.

Låt torktumlaren vila och ersätta den vingliga aluminiumställningen med din egen hemsnickrade torkställning. Snyggt och miljövänligt!

Lufttorkade kläder är mycket skönare och fräschare än det kalla och halvfuktiga klädbyte torktumlaren kan prestera en bra dag. Och som pricken över i är det förstås betydligt billigare att låta kläderna torka utomhus i sol och vind, samtidigt som du skonar miljön.

Det praktiska: Bygg en torkställning med tak

Nackdelen med att bygga utomhus är naturligtvis att det kan passera en regnskur. Om du har utrymme är det en fördel att bygga en torkställning med tak. Den övertäckta torkställningen som du er på vilden kan dessutom användas som myshörna!

Läs mer här: Ställning med tak

Det kreativa: Stativ med tvättlinor, växter, gunga och hängmatta

Din nya torkställning kan bli så mycket mer än bara en torkställning. Väljer du att bygga det här fantastiskt kreativa projektet för de dessutom plats med gunga, hängmatta och klättervägg för växterna.

Läs mer här: Ställning med möjligheter

Det diskreta: Häng upp torkställningen på väggen

Den diskreta torkställningen byggs och monteras så att den hänger på väggen. På så sätt får en riktigt stabil ställning och slipper borra hål i marken eller gräsmattan.

Läs mer här: Bygg ställning på väggen

Skapa Profil

purchase.course_name_message

Skapa Profil
Du ska skriva in ditt förnamn
Skriv in ditt efternamn
Ogiltig e-postadress
Ditt lösenord ska bestå av minst 6 tecken
Visa
signup.credentials_form.terms_error
Logga in
Ogiltig e-postadress
Lösenord behövs
Visa
Tillbaka