Så kan du lägga golvvärme själv med enkel steg-för-steg-guide!

ANNONS: Nu kan du, med hjälp av en smart golvvärmeguide, enkelt installera ett komplett golvvärmesystem hemma. Guiden visar dig hur du gör med enkelt utformade steg-för-steg-instruktioner. Uppvärmningstiden halveras, du får koll på temperaturen i golvet och kan göra enkla energibesparingar via app.

När man ska lägga värmegolv undrar man oftast över två saker. Det ena är vad man behöver och det andra är rent praktiskt hur man går tillväga.

– Som privatperson lägger man oftast golvvärme bara en gång i livet och då är det inte lätt att veta hur man gör. Många vill veta hur man lägger golvvärme och vi har därför tagit fram en komplett golvvärmeguide som enkelt visar hur du gör. Guiden är utformad så att vem som helst ska kunna göra det själv, säger Emile Frantzen, VD Flooré AB.

Floorés golvvärmeguide hittar du på floore.se och det enda du behöver göra är att svara på några korta frågor innan du får en inköpslista med förslag på produktpaket för ett komplett golvvärmesystem från din närmaste återförsäljare. När du sedan ska lägga golvvärme följer du installationsanvisningarna via bilder och videoklipp med enkla steg-för-steg-instruktioner.

Varma golv på bara tjugo minuter

Flooré AB är ledande leverantör av vattenburen golvvärme och tillhandahåller en patenterad golvvärmeskiva som är lätt att installera och lägga på vilket underlag som helst. Golvvärmeplattorna består av aluminiumbeklädda EPS-skivor som är extremt tunna, från 13 millimeter. Detta gör att du kan installera värmegolv i bostäder med olika golvtyper och även där golvytan är begränsad.

Materialet i skivorna gör att värmen kommer inom tjugo minuter och fördelas jämnt över hela golvet. Flooré tillverkar egna golvvärmeskivor och har allt för ett komplett golvvärmesystem.

Så kan du göra enkla energibesparingar

Med Floorés Smart Home får du full kontroll på flödet och vattnets temperatur i golvvärmeslingorna. Du kan själv styra och reglera golvvärmen direkt via app i mobilen.

– Du kan göra enkla energibesparingar genom att sänka temperaturen i golvvärmen när du inte är hemma. När du är på väg hem kan du istället höja värmen så att golven blir perfekt varma när du kommit hem.

    Andra läser just nu ....

    Mer i samma kategori Golvvärme