Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Montera diskhon

Spara artikel Du måste vara inloggad för att kunna spara artiklar

Innan diskhon monteras i köksbänken är det viktigt att du stryker på sanitetssilikon med mögelskydd längs kanten.

Lägg på ett rejält lager längs hela kanten och använd en spatel för att jämna ut silikonet längs hela den ursågade kanten. Torka av överskjutande silikon och ge sedan bänkskivan en ordentlig omgång olja.

Det finns många olika typer av träolja och det brukar gå bra att använda vilken som. Ofta rekommenderar tillverkaren av bänkskivorna en särskild sort till det aktuella träslaget.

Medan skivan drar åt sig olja förbereds diskhon. Montera blandaren. Notera den träkloss hantverkaren monterat. Den hjälper till att fördela trycket från blandaren i den tunna plåten.

Därmed sitter blandaren fast bättre utan att röra sig det minsta. Innan diskhon läggs på plats lägger hantverkaren på en tjock sträng silikon längs hela kanten.

Det är i första hand för att hindra vatten från att rinna ner under diskhon, men också för att hjälpa till att hålla diskhon på plats i hålet. Tryck nu ner diskhon ordenligt innan du drar åt beslagen undertill. Nu är diskhon på plats och klar att använda.

Skapa Profil

purchase.course_name_message

Skapa Profil
Du ska skriva in ditt förnamn
Skriv in ditt efternamn
Ogiltig e-postadress
Ditt lösenord ska bestå av minst 6 tecken
Visa
signup.credentials_form.terms_error
Logga in
Ogiltig e-postadress
Lösenord behövs
Visa
Tillbaka