Galleri: Fantastiska projekt av gamla pallar

Man blir full av beundran när något så enkelt som en pall förvandlas till snygga möbler, blomlådor, ja, till och med hela hus... Här är 34 fantastiska projekt, som alla började med en pall.

Innemöbler av pallar

Du kan självklart måla dem om du har lust, men inomhus håller obehandlade pallar bra utan underhåll. Var uppmärksam på att du bara bör använda EUR-pallar inomhus – andra palltyper kan vara tryckimpregnerade eller behandlade med giftiga och hälsofarliga gaser.

Altanmöbler av pallar

Med sitt opolerade, men snygga utseende passar pallar bra till altanmöblerna. Ska pallarna stå ute är det viktigt att stryka dem med ett rejält lager träskydd eller färg.

Sängar av pallar

Kan en svävande säng vara något? Eller ljus under sängen? Det finns massor av spännande möjligheter med pallar...

Blomlådor och lodräta rabatter av pallar

Det är redan en klassiker... att använda pallar till örtkryddor, sallad, jordgubbar och gröna växter. Undvik tryckimpregnerade pallar om du odlar ätliga växter.

Kök och bad av pallar

Måla ett tjockt lager färg eller lack på pallarna, så har färdiga byggklossar till köket eller badet på nolltid – nästan gratis.

Hela hus byggda av pallar

Om är riktigt sugen på utmaningar kan du ju ge dig i kast med något av de här projekten. Den naturliga ventilationen är åtminstone säkrad med pallar som byggklossar.

Andra läser just nu ....

Mer i samma kategori Möbler