Lätt
Svår

I ett förnuftigt inrett badrum finns det förvaringsutrymmen i form av skåp. Men det bör också finnas hyllor i duschen, så att man ställa ifrån sig flaskor med balsam, schampo och duschtvål. Har du inga sådana hyllor kan du lätt göra hörnhyllor av överskottsmaterial från din förra badrumsrenovering. Och även om du måste köpa ett par kakelplattor och en skumskiva, så blir det billigt – och snyggt.

Du sparar säkert inget jämfört med att köpa ett par hyllor av plast, men det blir mycket snyggare när hyllorna passar till väggarna och det liknar något som proffs har gjort. Här visar vi hur jobbet klaras av med stora plattor på 45 x 45 cm, men det går att skapa liknande hyllor med plattor i alla storlekar.

REDAKTIONEN REKOMMENDERAR: Helt raka kakelrader med 360 graders cirkellaser

Ska du kakla en vägg har du stor nytta av en 360 graders cirkellaser. Dess kraftiga laserstråle lyser hela vägen runt i exakt samma höjd, så att ditt kakel kommer att sitta exakt.

Men oavsett om du ska kakla en vägg, hänga upp tavlor på samma höjd, nivellera ett golv eller få ett fall på uteplatsen så är en cirkellaser ett helt genialt verktyg, som sparar dig många timmars arbete med vattenpasset.

Just nu får du en 360 graders cirkellaser tillsammans med två nummer av Gör Det Själv för bara 99 kronor! Du sparar 847 kronor.


””


Här kan du se ett filmklipp med 360 graders cirkellasern: