Byggbeskrivningar
Lätt
Svår
Vår byggnadskonstruktör visar ett superhäftigt och jättestort trädäck med massor med läckra detaljer.

Vår byggnadskonstruktör visar ett superhäftigt och jättestort trädäck med massor med läckra detaljer.

Kan en terrass bli för stor? Vi säger klart och tydligt nej! En stor, häftig terrass gör både sommaren längre och din boyta större en stor del av året. För du kommer garanterat att tillbringa många glada timmar här. Och eftersom vi vet att terrasser är något av det allra mest populära innehåll vi kan ha i tidningen, får du här en helt unik terrass.

Den är ritad speciellt för Gör Det Självs läsare av en byggnadskonstruktör med en bakgrund som snickare - och som dessutom kan rita upp sina idéer i 3D.

Kanske är det här precis den terrass du alltid har drömt om. Kanske klarar du dig med mindre. Oavsett vilket kan du nu kasta dig över ritningarna och de detaljerade steg-för-stegbeskrivningarna till de mest komplexa detaljerna. Och så kan du rita upp din egen terrass, så att den blir precis så som du vill ha den.

Det är bra att ha en del byggvana om man ska bygga en sådan terrass som du ser här. Och under tiden måste du uppfinna lösningar som passar till just dina behov och aktuella förutsättningar.

T ex kan du förstärka den upphöjda terrassen med klossar och reglar. Och du kan lägga till eller ta bort delar, precis som du vill.

Bygg din egen drömterrass och njut av det härliga utelivet.

Lycka till!