Se alla sorters verktygslådor

Den traditionella verktygslådan har vidareutvecklats genom åren. Nu kommer de i en uppsjö av former, storlekar och material. Se vilken verktygslåda som är perfekt för DITT behov!

Verktygslåda - Se alla olika sorters verktygslådor

Den traditonella verktygslådan är antingen av metall eller som denna nyare modellen av plats.

Den ovärderliga verktygslådan

Det säger nästan sig själv, men verktygslådan är perfekt att förvara dina handverktyg i. Och så är den helt ovärderlig om du ska ta med dig din verktygssamling, ex. om du ska använda dina verktyg i trädgården, i sommarhuset eller ut för att hjälpa vänner och familj.

Verktygslåda i metall

Tiden när en verktygslåda bara kunde vara fyrkantig, blå, av stål och öppen i toppen är för länge sedan förbi. Och även om den klassiska verktygslådan i metall fortfarande är ett populärt val, så finns det en mängd roliga och intressanta alternativ, som kommer i olika former, storlekar och material.

Verktygslåda i trä

Verktygslåda i trä är ofta stora och rymliga, och påminner mest om en kista. Den är inte så smidig, som de flesta andra, men den är väldigt bra till mer stationär förvaring i verkstaden.

Verktygslåda trä: Stor och rymlig verktygslåda

Verktygslåda trä: Stor och rymlig verktygslåda

Verktygslåda i tyg

Denna typ kallas också verktygsväska. En verktygslåda i tyg är mycket mjukare än modeller i trä och metall. Den har inga skarpa hörn eller spetsiga kanter, och du undviker därför att repa eller göra märken på golv, väggar och möbler. Samtidigt betyder den mjuka inpackningen att denna typ av mjuka verktygslådor är mycket mer behagliga att transportera. Ofta är de även utrustade med en bärrem, som lätt kan tas över axeln och underlätta transporten ytterligare.

Verktygsväska i tyg

Verktygsväskan finns i många varianter. Som denna öppna modell, som har en bärrem som du kan ta över axeln. Men det finns också verktygsväskor som kan bäras på ryggen som en mer traditionell ryggsäck.

Verktygslåda på hjul

Ska du transportera mycket/eller tunga verktyg kan det vara en bra idé att välja en verktygslåda på hjul. För det mesta består denna typ av flera, mindre verktygslådor som lätt kan staplas ovanpå varandra och klickas ihop, eller på annat sätt låsas samman.

Verktygslåda på hjul

Verktygslådan på hjul från Stanley har massor av förvaring till dina verktyg.

Verktygslådans indelning

En del lådor består av ett stort utrymme, medan en del har en massa mindre indelningar som kan hjälpa till med att ge en snabb överblick över dina verktyg. Du bör därför överväga vad som matchar ditt behov bäst.

Välj rätt verktygslåda

Innan du köper en nhy verktygslåda är det en bra idé att fundera över vad ditt beov verkligen är. Ska den vara lätt att transportera, är en verktygsväska en bra idé. Skal du ta med dig mycket verktyg i farten, kan du välja en verktygslåda på hjul. Ska den hålla för att kunna stå på den bör du kanske välja en verktygslåda i metall. Och har du användning för en rymlig verktygslåda,som ger ordning i verkstaden, kan du överväga en stor kista i trä.

    Andra läser just nu ....

    Mer i samma kategori Verktyg