Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Se alla sorters verktygslådor

Skriv ut Spara artikel

Den traditionella verktygslådan har vidareutvecklats genom åren. Nu kommer de i en uppsjö av former, storlekar och material. Se vilken verktygslåda som är perfekt för DITT behov!

Verktygslåda - Se alla olika sorters verktygslådor

Den traditonella verktygslådan är antingen av metall eller som denna nyare modellen av plats.

Den ovärderliga verktygslådan

Det säger nästan sig själv, men verktygslådan är perfekt att förvara dina handverktyg i. Och så är den helt ovärderlig om du ska ta med dig din verktygssamling, ex. om du ska använda dina verktyg i trädgården, i sommarhuset eller ut för att hjälpa vänner och familj.

Verktygslåda i metall

Tiden när en verktygslåda bara kunde vara fyrkantig, blå, av stål och öppen i toppen är för länge sedan förbi. Och även om den klassiska verktygslådan i metall fortfarande är ett populärt val, så finns det en mängd roliga och intressanta alternativ, som kommer i olika former, storlekar och material.

Verktygslåda i trä

Verktygslåda i trä är ofta stora och rymliga, och påminner mest om en kista. Den är inte så smidig, som de flesta andra, men den är väldigt bra till mer stationär förvaring i verkstaden.

Verktygslåda trä: Stor och rymlig verktygslåda

Verktygslåda trä: Stor och rymlig verktygslåda

Verktygslåda i tyg

Denna typ kallas också verktygsväska. En verktygslåda i tyg är mycket mjukare än modeller i trä och metall. Den har inga skarpa hörn eller spetsiga kanter, och du undviker därför att repa eller göra märken på golv, väggar och möbler. Samtidigt betyder den mjuka inpackningen att denna typ av mjuka verktygslådor är mycket mer behagliga att transportera. Ofta är de även utrustade med en bärrem, som lätt kan tas över axeln och underlätta transporten ytterligare.

Verktygsväska i tyg

Verktygsväskan finns i många varianter. Som denna öppna modell, som har en bärrem som du kan ta över axeln. Men det finns också verktygsväskor som kan bäras på ryggen som en mer traditionell ryggsäck.

Verktygslåda på hjul

Ska du transportera mycket/eller tunga verktyg kan det vara en bra idé att välja en verktygslåda på hjul. För det mesta består denna typ av flera, mindre verktygslådor som lätt kan staplas ovanpå varandra och klickas ihop, eller på annat sätt låsas samman.

Verktygslåda på hjul

Verktygslådan på hjul från Stanley har massor av förvaring till dina verktyg.

Verktygslådans indelning

En del lådor består av ett stort utrymme, medan en del har en massa mindre indelningar som kan hjälpa till med att ge en snabb överblick över dina verktyg. Du bör därför överväga vad som matchar ditt behov bäst.

Välj rätt verktygslåda

Innan du köper en nhy verktygslåda är det en bra idé att fundera över vad ditt beov verkligen är. Ska den vara lätt att transportera, är en verktygsväska en bra idé. Skal du ta med dig mycket verktyg i farten, kan du välja en verktygslåda på hjul. Ska den hålla för att kunna stå på den bör du kanske välja en verktygslåda i metall. Och har du användning för en rymlig verktygslåda,som ger ordning i verkstaden, kan du överväga en stor kista i trä.

Logga in
Ogiltig e-postadress
Lösenord behövs
Visa

Redan prenumerant? Prenumererar du redan på tidningen? Klicka här

Ny användare? Få åtkomst nu!

Nollställ lösenord.

Skriv in din e-postadress, så skickar vi anvisningar om hur du återställer ditt lösenord.

Ogiltig e-postadress

Kontrollera din e-post

Vi har skickat ett e-postmeddelande till med instruktioner om hur du återställer ditt lösenord. Kontrollera ditt skräppostfilter om meddelandet inte har kommit.

Uppge nytt lösenord.

Skriv in ett nytt lösenord. Lösenordet måste ha minst 6 tecken. När du har upprättat ditt lösenord blir du ombedd att logga in.

Lösenord behövs
Visa

password_reset.form.password_is_changed

Din beställning
Beställning
Skapa Profil
Du är på väg att köpa tillgång till:
Artikel: Se alla sorters verktygslådor
Totalt pris: null purchase.price.currency
Mer för mindre?
Få över 1 000 byggbeskrivningar och full digital åtkomst för bara 29 kronor
    • Tillgång till över 1 000 digitala byggbeskrivningar
    • Du kan säga upp din prenumeration när som helst.
    • Efter erbjudandet fortsätter prenumerationen som en tillsvidareprenumeration för 79 kr i månaden
Endast 29 kr första månaden
Du ska skriva in ditt förnamn
Skriv in ditt efternamn
Ogiltig e-postadress
Ditt lösenord ska bestå av minst 6 tecken
Visa
signup.credentials_form.terms_error
Tillbaka
Logga in
Ogiltig e-postadress
Lösenord behövs
Visa
Tillbaka