Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Luftrenaren tar kål på mögel

Spara artikel Du måste vara inloggad för att kunna spara artiklar

På endast ett par dagar får Vädras luftrenare bukt med mögel i källaren eller unken lukt i sommarstugan. Och luften blir naturligt frisk efteråt.

Styrka och tid ställs enkelt in på de två rattarna på framsidan.

Har du låtit sommarstugan stå oanvänd hela vintern, eller är källaren lite fuktig, så vet du hur fukt och mögel luktar. Du kan vädra rikligt en vecka så försvinner det mesta av den unkna lukten, men mögel- och svampsporer finns kvar.

Du kan haft oturen av ett av dina barn blivit åksjuk i bilen och att det luktar länge. Den lukten går det nästan inte att bli av med, även om du tvättar bilklädseln och -mattorna samt vädrar korsdrag i flera omgångar.

Luftrenare blåser ozon

Men med en luftrenare går det att bli kvitt både den unkna och dåliga lukten samtidigt som du får bort de mikroskopiska mögelsvamparna.

Vi testade Vädra luftrenare i en bil som luktade så illa invändigt att barnen inte ville med på semester. Efter två dygn förklarades hela bilen 100 % luktfri av de två mycket kritiska tonåringarna.

Enda nackdelen med maskinen är faktiskt priset.

Skapa Profil

purchase.course_name_message

Skapa Profil
Du ska skriva in ditt förnamn
Skriv in ditt efternamn
Ogiltig e-postadress
Ditt lösenord ska bestå av minst 6 tecken
Visa
signup.credentials_form.terms_error
Logga in
Ogiltig e-postadress
Lösenord behövs
Visa
Tillbaka