Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Klassiskt multiverktyg imponerar

Spara artikel Du måste vara inloggad för att kunna spara artiklar

Nya Dremel har massor av smarta, användbara funktioner till ett bra pris. Den blir snabbt ett favoritverktyg som kan användas till det mesta.

Klassiskt-multiverktyg-imponerar-fortfarande

Om produkten:

  • Effekt: 175 W
  • Varvtal: 5-35.000 varv/min
  • Tillbehör: 45 delar/3 adaptrar
  • Vikt: 0,66 kg

Dremel har verkligen satt sitt avtryck på marknaden för multiverktyg för slipning, skärning, fräsning, putsning, polering och gravering. Särskilt när det gäller arbeten som kräver lite extra finess.

Den är redan en stor hit hos hobbyfolket, men den är även väldigt användbar i hemmet och kan hantera i stort sett alla material, både mjuka och hårda.

Vi fann den användbar till många uppgifter under vår testperiod. Då vi t.ex. skulle skära av toppen av en gängad stång var det lätt att bara plocka fram den lilla Dremel 4300. Även om det inte går lika snabbt som med en vinkelslip, som har betydligt mer kraft. Men jobbet blev ändå utfört, och slutresultatat blev kanonbra.

Många funktioner

Det speciella med Dremel 4300 är att det ingår en uppsjö av tillbehör för olika arbeten i den praktiska väskan. Maskinen har en väldigt användbar, och avtagbar, LED-lampa i fronten.

När det ska bytas tillbehör är det nödvändigt att dyka ned i den lättlästa och välillustrerade användarmanualen. För det är många tillbehör, och har du inte använt Dremel innan, är det inte alltid självklart vilken adapter som hör till vilket verktyg.

Den smidiga Dremel 4300 är ett bra och prisvärt verktyg.

Det skulle vara trevligt att slippa sladden, men å andra sidan är priset lågt. När du vet verktygets begränsningar ger Dremel 4300 dig fantastiska möjligheter.

Skapa Profil

purchase.course_name_message

Skapa Profil
Du ska skriva in ditt förnamn
Skriv in ditt efternamn
Ogiltig e-postadress
Ditt lösenord ska bestå av minst 6 tecken
Visa
signup.credentials_form.terms_error
Logga in
Ogiltig e-postadress
Lösenord behövs
Visa
Tillbaka