Klassiskt multiverktyg imponerar

Nya Dremel har massor av smarta, användbara funktioner till ett bra pris. Den blir snabbt ett favoritverktyg som kan användas till det mesta.

Om produkten:

  • Effekt: 175 W
  • Varvtal: 5-35.000 varv/min
  • Tillbehör: 45 delar/3 adaptrar
  • Vikt: 0,66 kg

Dremel har verkligen satt sitt avtryck på marknaden för multiverktyg för slipning, skärning, fräsning, putsning, polering och gravering. Särskilt när det gäller arbeten som kräver lite extra finess.

Den är redan en stor hit hos hobbyfolket, men den är även väldigt användbar i hemmet och kan hantera i stort sett alla material, både mjuka och hårda.

Vi fann den användbar till många uppgifter under vår testperiod. Då vi t.ex. skulle skära av toppen av en gängad stång var det lätt att bara plocka fram den lilla Dremel 4300. Även om det inte går lika snabbt som med en vinkelslip, som har betydligt mer kraft. Men jobbet blev ändå utfört, och slutresultatat blev kanonbra.

Många funktioner

Det speciella med Dremel 4300 är att det ingår en uppsjö av tillbehör för olika arbeten i den praktiska väskan. Maskinen har en väldigt användbar, och avtagbar, LED-lampa i fronten.

När det ska bytas tillbehör är det nödvändigt att dyka ned i den lättlästa och välillustrerade användarmanualen. För det är många tillbehör, och har du inte använt Dremel innan, är det inte alltid självklart vilken adapter som hör till vilket verktyg.

Den smidiga Dremel 4300 är ett bra och prisvärt verktyg.

Det skulle vara trevligt att slippa sladden, men å andra sidan är priset lågt. När du vet verktygets begränsningar ger Dremel 4300 dig fantastiska möjligheter.

    Andra läser just nu ....

    Mer i samma kategori Verktyg