Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Så lite kostar en handöverfräs för nybörjare

Spara artikel Du måste vara inloggad för att kunna spara artiklar

Den billigaste handöverfräsen i vårt test vinner titeln "Bra köp". Den är inte bara billig, utan också perfekt för dig som bara vill sätta i gång med att fräsa.

Biltemas handöverfräs är en lysande nybörjarmodell.

En handöverfräs behöver inte bara en jätteinvestering. Vårt test av åtta överfräsar visar faktiskt att den billigaste – Biltemas 17221 – klarar sig bättre än till och med de betydligt dyrare konkurrenterna. Det innnebär att du kan sätta i gång med fräsa bodsskivkanter, sänka ned gångjärn och fräsa spår till skjutluckor för bara 449 kronor. Testets vinnare, Bosch POF 1400 ACE, kostar från 1?195 kronor.

LÄS OCKSÅ: Bli expert på handöverfräsen på 5 minuter

Därför behöver du en handöverfräs

Med en handöverfräs kan du utföra alla de projekt som annars skulle kräva en halv snickarutbildning. Du kan inte bara runda en bordsskivkant på ett par sekunder, du kan också göra dolda fogar mellan bordsskivor, Sänka ned gångjärn i nivå med det omgivande träet och göra snygga utfräsningar på allt från hyllor till köksluckor.

Biltemas maskin blev som sagt inte testvinnare och är därmed inte den bästa maskinen på marknaden, men det är en lysande nybörjarmodell.

LÄS OCKSÅ: Allt om handöverfräs tester

Skapa Profil

purchase.course_name_message

Skapa Profil
Du ska skriva in ditt förnamn
Skriv in ditt efternamn
Ogiltig e-postadress
Ditt lösenord ska bestå av minst 6 tecken
Visa
signup.credentials_form.terms_error
Logga in
Ogiltig e-postadress
Lösenord behövs
Visa
Tillbaka