Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Därför ersätter den här innovativa tångnyckeln både skiftnycklar och fasta nycklar

Skriv ut Spara artikel

Swedol är en yrkesbutik på nätet och återförsäljare av Knipex tyskproducerade produkter av högsta kvalitet. I det här avsnittet presenteras tångnyckeln – tång och skruvnyckel i ett och samma verktyg.

Knipex_header

När man jobbar med ett verktyg och måste sträcka sig bort till verktygslådan för att ta fram ytterligare ett verktyg, känner nog många en önskan om att det hade varit enklare. Tänk om man kunde skruva fast matbordsbenen, byta cykelhjul eller skruva fast en duschblandare i badrummet med ett och samma verktyg!

Knipex produkter säljs via många svenska återförsäljare! En av dem som arbetar aktivt med personlig och professionell service och som huvudsakligen riktar sig till professionella användare, är Swedol med sina 51 butiker runt om i Sverige.

Många köper en produkt av Knipex utan att veta vilka användningsområden och styrkor exempelvis en tångnyckel har, och därför har Swedol demoställ i vissa butiker. Butikspersonalen kan då uppvisa olika funktioner med Knipex produkter och på så vis demonstrera och visa sina kunder hur en tångnyckel används och samtidigt förmedla värdet i produkter av mycket hög kvalitet.

– De som använder Knipex vet att produkterna håller och har man väl börjat använda sig av ett kvalitetsfabrikat så håller man sig ofta kvar vid det. Som bolag försöker vi alltid erbjuda det allra bästa och Knipex ligger på den här höga nivån. Många kunder betalar gärna lite extra för en premiumprodukt där de får bra kvalitet för pengarna, säger Rauno Halonen, produktchef Swedol.

Swedols butikspersonal guidar kunderna i att fatta korrekta beslut utifrån vad de vill kunna göra.

– Ska man hitta det man behöver måste man veta vad man ska göra för något och vad man ska utföra. För oss finns ett värde i att kunna guida kunden i sitt val och låta kunden får prova och känna hur det känns att hålla i verktyget och jobba med verktyget, säger Rauno.

Kunnig personal på polygriptänger och tångnycklar

Swedol har olika kundevent och Swedoldagar där Knipex har utbildat butikspersonalen.

Detta har gjort att vår butikspersonal blivit mycket kunniga på Knipex produkter och duktiga i mötet med kunderna, och att förmedla produkternas värde. Knipex tångnyckel är en populär artikel hos oss.


Det här är Knipex tångnyckel

Hos Swedol säljs Knipex tångnyckel på kategori rörtänger och polygriper. Det är en hel skruvnyckelsats i ett och samma verktyg, och med en utväxling med 10-dubbel handkraftsförstärkning genereras mycket hög klämkraft och tångnyckeln kan appliceras direkt på krom utan att skada eller efterlämna märken. Greppstyrkan gör att man kan lösa de flesta vardagliga applikationer med tångnyckeln och handtagen med plastöverdrag gör också att den ligger skönt i handen i ett stadigt grepp.

– Precis som oss vänder sig Knipex även till professionella användare och är kända på marknaden. Det är en trygghet för kunden att produkterna är tysktillverkade och håller en mycket hög kvalitet. Vi säljer tångnyckeln främst i våra fysiska butiker, men även via vår webbshop.

Det som kännetecknar Knipex är hög kvalitet, innovation och premiumprodukter tillverkade i Tyskland. Flera olika produktionssteg och moment inryms i produktionen och produkterna kvalitetstestas noga av experter. Varje år kommer Knipex ut med nya innovativa produkter och utvecklar befintliga modeller, för att över tid kunna erbjuda bra produkter till professionella användare och privatpersoner.

Logga in
Ogiltig e-postadress
Lösenord behövs
Visa

Redan prenumerant? Prenumererar du redan på tidningen? Klicka här

Ny användare? Få åtkomst nu!

Nollställ lösenord.

Skriv in din e-postadress, så skickar vi anvisningar om hur du återställer ditt lösenord.

Ogiltig e-postadress

Kontrollera din e-post

Vi har skickat ett e-postmeddelande till med instruktioner om hur du återställer ditt lösenord. Kontrollera ditt skräppostfilter om meddelandet inte har kommit.

Uppge nytt lösenord.

Skriv in ett nytt lösenord. Lösenordet måste ha minst 6 tecken. När du har upprättat ditt lösenord blir du ombedd att logga in.

Lösenord behövs
Visa

password_reset.form.password_is_changed

Din beställning
Beställning
Skapa Profil
Du är på väg att köpa tillgång till:
null: Därför ersätter den här innovativa tångnyckeln både skiftnycklar och fasta nycklar
Totalt pris: 149 kr
Mer för mindre?
Få över 1 000 byggbeskrivningar och full digital åtkomst för bara 29 kr.
    • Tillgång till över 1 000 digitala byggbeskrivningar
    • Du kan säga upp din prenumeration när som helst.
    • Efter erbjudandet fortsätter prenumerationen som en tillsvidareprenumeration för 79 kr i månaden
Endast 29 kr första månaden
Du ska skriva in ditt förnamn
Skriv in ditt efternamn
Ogiltig e-postadress
Ditt lösenord ska bestå av minst 6 tecken
Visa
signup.credentials_form.terms_error
Tillbaka
Logga in
Ogiltig e-postadress
Lösenord behövs
Visa
Tillbaka