Världens bästa bits

Efter tio skruvar ser det billiga bitset ut att ha blivit överkört av ett godståg! Lycka till med att skruva i fler skruvar med det. Slopa billiga, dåliga bits och köp i stället ett Impaktor-bits från Wera.

Världens bästa bits

Superbitset går inte att slita ut. Och så ger diamantspetsen ett extremt bra grepp.

Det ser ut som ett vanligt bits, men det är så mycket mer än så. Det är klätt med diamanter, och bitset är perfekt till det hårda arbetet med slagskruvdragare.

Skruva med diamanter

Spetsen på bitset är täckt av små industridiamanter. Det är en av de saker som gör Impaktor till ett väldigt speciellt bits. Det betyder nämligen att bitset biter sig fast i skruven och får ett extremt bra fäste, som andra vanliga bits inte kan få. När bitset biter sig fast i skruven håller det längre, eftersom det slits mindre än det gör med ett vanligt slätt bits. Det är heller inte nödvändigt att trycka så hårt med maskinen för att vara säker på att bitset håller tag i skruven. Alla Impaktor-bits är klädda med diamanter längst ut på spetsen.

Den starka kärnan

Impaktor är gjord av kvalitetsmaterial. Mitten av bitset är tillverkat för att stå emot det tryck och de rörelser som en slagskruvdragare skapar. Det innebär att bitset inte knäcks. Något som kan ske med vanliga bits i slagskruvdragare.

Redaktionen rekommenderar: Test av slagskruvdragare

Fästet

Wera Impaktor monteras i ett vanligt HEX-fäste i en slagskruvdragare eller i en bitshållare, ex. Impaktorbitshållaren.

Diamantbitsets bästa vän

Impaktor kan självklart användas med vanliga bitshållare, men Wera rekommenderar att man använder deras Impaktor-bits tillsammans med den specialutvecklade Impaktor-bitshållaren. Den är försedd med en magnetring och låsring, och resultatet är en bitshållare som verkligen håller fast bitset.
Bitshållaren är gjord med Weras dubbeltorsionsteknik, som ger stabilitet vid hårda vridningar från skruv- och slagskruvdragare.

Bitshållaren kostar 250 kr och ett Impaktor-bits 90 kr.

Världens bästa bits

Så här kommer ett vanligt bits snabbt se ut. Spetsen är helt förstörd.

    Andra läser just nu ....

    Mer i samma kategori Borrmaskiner och borrskruvdragare