Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Enkel bevattning med droppslang

Spara artikel Du måste vara inloggad för att kunna spara artiklar

När du har planterat en ny häck i trädgården behöver den mycket vatten. Särskilt i början. Det kan vara en tidskrävande uppgift att gå omkring och sköta bevattningen, särskilt om du har satt många häckplantor.

Lyckligtvis finns det en snabb och enkel metod för att bevattna häcken, nämligen med hjälp av den här praktiska droppslangen. Den är mycket enkel att använda.

Allt du behöver göra är att lägga den längs plantornas rötter och se till att den ligger still. Gör eventuellt fast den med en vanlig tältpinne.

När slangen är utlagd tar du den vanliga vattenslangen med en vanlig slangkoppling påmonterad. Nu är det enkelt att koppla på vattenslangen på droppslangen och i samma ögonblick som du släpper på vattnet droppar vattnet ut i lugn men jämn takt.

Med en droppslang vattnar du där och bara där du behöver. På så vis slipper man kostsamt vattenslöseri och minskar avdunstningen.

Den här droppslangen har en påmonterad regulator så att man kan justera hur mycket vatten som ska rinna genom slangen.

När slangen sedan dolts av täckbark, som här, minskar avdunstningen ytterligare och man döljer slangen på ett diskret sätt.

Skapa Profil

purchase.course_name_message

Skapa Profil
Du ska skriva in ditt förnamn
Skriv in ditt efternamn
Ogiltig e-postadress
Ditt lösenord ska bestå av minst 6 tecken
Visa
signup.credentials_form.terms_error
Logga in
Ogiltig e-postadress
Lösenord behövs
Visa
Tillbaka