Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Fem idéer till bra sommarprojekt i trädgården

Spara artikel Du måste vara inloggad för att kunna spara artiklar

Vi renoverar som aldrig förr. Men kanske finns det ytterligare ett par projekt som du kan ta dig an i trädgården i sommar. Vi har gjort en djupdykning bland artiklarna i tidningsappen Wype och hittat fem riktigt bra idéer.

Lead_Kentucky-stol

Av Benjamin Creative för Wype

1. Bygg terrass i rasande takt

Med en hög trallvirke och några lastpallar bygger du enkelt ett trädäck på rekordtid. Du hittar hela terrassbeskrivningen i nedanstående nummer av Gör Det Själv i Wype.
Gör Det Själv, nr 12/2018

2. Enkel klappstol till spotpris

Om du behöver nya stolar till trädgården är dessa ett bra alternativ. Fällstolen heter Kentucky och byggs huvudsakligen av samma trädimension. Eftersom du kan bygga den själv av billig läkt som du själv skär ut kan du få ner priset under 200 kronor!
Gör Det Själv, nr 15/2018

3. Komplett lyxlounge med möbler och överdrag

Solen är på väg att gå ned, och medan grannen packar ihop och drar sig in i stugvärmen lutar ni er tillbaka och njuter av solnedgången med ett leende på läpparna. I nedanstående utgåva av Gör Det Själv får du den kompletta guiden för att bygga din egen övertäckta lyxlounge med inbyggda möbler och stängsel.
Gör Det Själv, nr 14/2020

Få fullständig tillgång till mer än 500 nummer av populära tidskrifter i Wype

4. Vacker bänk med kakel och brädor

Kakel, brädor, gångjärn, brickor och muttrar är allt som behövs för att bygga en snygg bänk. Du hittar hela beskrivningen i nedanstående nummer av Gör Det Själv.
Gör Det Själv, nr 7/2019

5. Skapa en trivsam eldstad i trädgården

Sugen på att kunna rosta marshmallows eller grilla korv i trädgården? Eller bara mysa lite runt en öppen eld? Då är det definitivt dags att bli med eldstad! I nedanstående nummer av Gör Det Själv hittar du en beskrivning på en eldstad i järn som du kan svetsa ihop själv.
Gör Det Själv, nr 8/2020

Få tillgång till mängder av artiklar om hus och hem, design och gör det själv-projekt med Wype

Genom att prenumerera på Wype får du tillgång till mer än 500 olika nummer av tidskrifter som t.ex. BO BEDRE, Bolig Magasinet och Gör Det Själv.

Skapa Profil

purchase.course_name_message

Skapa Profil
Du ska skriva in ditt förnamn
Skriv in ditt efternamn
Ogiltig e-postadress
Ditt lösenord ska bestå av minst 6 tecken
Visa
signup.credentials_form.terms_error
Logga in
Ogiltig e-postadress
Lösenord behövs
Visa
Tillbaka