Taktvätt

© Avlsjötak

Har ditt tak blivit smutsigt? Taktvätt Stockholm är lösningen.

Är ditt tak täckt av mossa, alger eller andra föroreningar? Då är det kanske dags att boka en taktvätt i Stockholm för att se till att taket behåller sin kvalitet och inte går sönder. Frostsprängningar kan vara en fara på ett obehandlat tak då de drar till sig fukt mycket lättare. På vintern kan det bli riktigt kallt här uppe i Stockholm och det är viktigt att ditt tak klarar av både snö och is.

Se till att ditt tak tål:

  • Kraftigt regn
  • Stora snömängder
  • Kraftig vind
  • Minusgrader
  • Mossbildning

Vi erbjuder effektiva och pålitliga tjänster för alla typer tak till rimliga priser. Vi utför taktvätt både till privatpersoner och företag i Stockholm med omnejd.

Vad kostar en taktvätt?

Priset för en taktvätt kan variera beroende på takets storlek, material och hur hårt nedsmutsat taket är. För att ge dig en prisuppskattning så rekommenderar vi att du kontaktar oss för en offert. Vi kommer och besiktigar ditt tak kostnadsfritt och ger dig tips och råd om vad som måste göras. Vi har konkurrenskraftiga priser och ger dig alltid garanti på utfört jobb. Vi är stolta över att vara en takfirma med lång erfarenhet och goda referenser.
Älvsjö tak är experter inom detta område och taktvätt är bara en tjänst vi utför när det kommer till tak på ditt hus.

En investering i hållbarhet och estetik

När det kommer till kostnaden för en taktvätt, se det som en investering. Ett rent och välskött tak förhindrar skadliga alger och mossa. I vår taktvätt går det fint att inkludera anti mossbehandling efter att vi har gjort rent ditt tak. Det rekommenderar vi då taket håller längre och förblir rent och fint. Genom att regelbundet underhålla ditt kan du spara pengar på lång sikt genom att undvika dyra reparationer eller till och med takbyte. Här är det många kronor att spara och när du anlitar en professionell takfirma att ta hand om ditt tak så bibehåller också fastigheten sitt värde.
Älvsjö Tak kan svara på dina frågor och har lång erfarenhet i branschen.

Många nöjda kunder

Vi kan med stolthet säga att vi har många nöjda kunder i Stockholm och har byggt upp ett gott rykte när det kommer till våra tjänster. Taktvätt är bara en av många tjänster du kan beställa när det kommer till ditt tak.
Vår duktiga personal utför jobbet snabbt och professionellt. Vi använder de bästa rengöringsprodukterna och har alltid en tanke på miljön i botten när det kommer till våra tjänster. Har ni frågor kring detta, tveka inte att ta kontakt.

    Andra läser just nu ....

    Mer i samma kategori Tak