Få ett häftigt smarthome med TP-Link

Med TP-links smarthome-produkter går det lätt att göra ditt hem intelligent.

TP-Link har varit leverantör av högkvalitativa nätverkslösningar sedan 1996, och har lika länge varit en betydande aktör på marknaden för bland annat internet-routrar.

Nu har TP-Link utvidgat sitt produktsortiment till att omfatta användarvänliga smart home-enheter, som underlättar livet där hemma.

TP-Links smart home-system är baserat på deras Deco-serie, som fungerar som en central hub för anslutning och styrning av olika smarta enheter. Användare kan styra belysning, säkerhetskameror, dörrlås, termostater och mycket mer genom en samlad användarplattform som kan kontrolleras via en mobilapp eller röststyrning.

Belysning:

TP-Link erbjuder smarta lampor och LED-strips som gör det möjligt att anpassa belysningen i hemmet. Det går så klart att ändra ljusstyrkan, färgtemperaturen och göra tidsinställningar för att skapa den önskade stämningen i bostaden.

Säkerhet och övervakning:

Smarta säkerhetsenheter, som inkluderar wiki-kameror med videoövervakning i hög upplösning, tvåvägsljud och avancerade funktioner som ansiktsigenkänning och mörkersyn är också en del av produktsortimentet.

Dessa enheter integreras problemfritt med TP-Links system och ger en omfattande säkerhetslösning som säkrar ditt hem mot objudna gäster.

Smarta kontakter och strömfördelare:

TP-Links smarta kontakter och strömfördelare gör om vanliga apparater till smarta enheter och ger möjlighet till fjärrstyrning, tidsinställning, energisparläge och bevakning av elförbrukningen. Dessa enheter fungerar även med de vanligaste röststyrda systemen, så att olika apparater kan röststyras.

TP-Links smart home-system kan enkelt anpassas till dina personliga behov. Deras Deco wifi-lösning fungerar som en central kontrollpunkt för de olika smarta enheterna, vilket ger en problemfri och användarvänlig upplevelse. Du kan därför enkelt styra allt från belysning och säkerhet till klimatanläggning och apparater, antingen via en mobilapp eller röststyrning.

Du kan se hela produktsortimentet här.

    Andra läser just nu ....

    Mer i samma kategori Inredning