3d kök ritat med Love my home

Använd ett 3D-ritprogram och ta en tur i ditt nya kök innan du bygger det. Det kan bespara dig en massa felbeslut – och därmed tid och pengar.

Det känns tryggt att ha överblick när du till exempel bygger ett nytt kök eller en ny vedbod. Det är inte alla som kan föreställa sig hur det ser ut när det blir klart och därför är det bra att du lätt kan skapa en fullständig plan för hur arbetet ska utföras – innan du river väggar eller gjuter platta.

Vi har hittat ett gratis 3D-ritprogram på internet, Love My Home, som du snabbt lär dig att hantera. Det är gratis – och kan spara in mycket tid åt dig när du planerar stora och små förändringar i hemmet.

Du kan nämligen visualisera allt från en enkel ommöblering av vardagsrummet till en fullständig ombyggnad av ditt kök. Skalenligt, i färg och i 3D.

Enkelt och gratis 3D-ritprogram

Du kommer i gång med det här 3D-ritprogrammet på mindre än fem minuter. Programmet Love My Home är lätt att använda – och gratis. Du skriver helt enkelt in lovemyhome.net på datorn och så dyker webbplatsen upp. När du har registrerat dig som användare är det bara att börja rita.

Programmet är gratis och låter dig rita, inreda och gå runt i dina 3D-ritningar. Ritningarna sparas hos Love My Home, så att du kan rita vidare från dator du än arbetar vid.

LADDA NED hela artikeln och se hur du använder LoveMyHome – steg för steg.

Fler gratis 3D-ritprogram

I artikeln om 3D-inredning i Gör Det Själv nr. 12, 2016 tar vi utgångspunkt i programmet LoveMyHome.

Men det finns andra bra program, som till exempel www.roomsketcher.se. Det kan exakt samma saker.Det är gratis att komma i gång med och låter dig rita, inreda och gå runt i dina 3D-ritningar. Ritningarna sparas hos RoomSketcher, så att du alltid senare kan rita vidare från någon annan dator.

LÄS OCKSÅ: Använd ett gratis 3D-ritprogram och få perfekt resultat!