Städfirman Stockholm

Professionell & trevlig personal - alltid med kunden i fokus!

© Unsplash

Att ha ett välstädat hem, kontor eller ett trapphus är något många känner att de har behov av. Dock finns det inte alltid tid över för att kunna städa själv. Då är det inte fel att anlita en städfirma Stockholm, så som oss. Vi är en städfirma som utför städningar åt både privatpersoner och företag. Vi ser till att du får flexibla, skräddarsydda lösningar som fungerar väl för dig. Det spelar ingen roll vad du behöver, utan vi ser till att du får den typ av städning du behöver. Vi arbetar med personal som har många års erfarenhet av städning i olika former. Hos oss får du självklart en nöjd kund garanti, som innebär att om du inte är nöjd, så är inte vi det heller och gör om! Vi jobbar även ständigt på att förbättra oss. Vi har som mål att hålla en hög kvalitet, hög service och att både du som kund ska känna dig nöjd så väl som vi vill att våra medarbetare ska vara nöjda.

Du kan läsa mer om våra tjänster eller hur vi jobbar på respektive flik direkt här på vår hemsida.

Med RUT-avdraget blir det enkelt

När du använder dig av oss städning i ditt hus eller i din lägenhet så kan du nyttja något som kallas för RUT-avdrag. RUT innebär en skattereduktion som gör att det blir billigare för dig att anlita oss som din städfirma Stockholm. Det finns regler framtagna av Skatteverket kring RUT, som du kan läsa mer noggrant om på deras webbsida. Man får dra av skatt via RUT när det kommer till att städa hemmet. Avdraget får användas för halva arbetskostnaden, men du får inte använda mer än 50 000 kronor per person och år. RUT och ROT är något som man så att säga tar ur samma pott, så att du tänker på det, så att du inte bokar tjänster på båda över denna summa. Som privatperson så behöver inte du ansöka om detta avdrag, utan det gör vi och begär sedan utbetalning från Skatteverket. I samband med att din inkomstdeklaration godkänns så får du även det slutgiltiga beskedet-
RUT-avdraget gäller alla personer som har fyllt 18 år och betalar skatt i Sverige. Det gäller inte för dödsbon, för företag eller för föreningar. Detta avdrag kan även du som hyr använda dig av eller om du vill betala för en städning hos till exempel dina föräldrar.

Kontakta oss för ett kostnadsfritt förslag!

Du kan enkelt kontakta oss om du vill veta mer om oss som städfirma Stockholm. Vill du ha en kostnadsfri offert så kan du fylla i vårt formulär men det går även bra att ringa eller skicka oss ett mail. Du kan ställa alla typer av frågor kring städning, eller kring avdrag eller om du har särskilda önskemål. Du kan läsa mer om oss, våra tjänster och mycket mer, direkt här på vår sida. Om du inte hittar det du söker, eller letar efter, eller kanske du har specifika frågor, så är det bara att du hör av dig till oss!

Olika typer av städningar

Vi är en städfirma i Stockholm som erbjuder flera olika typer av städningar. Som tidigare nämnt vänder vi oss både till privatpersoner och till företag. Du som är privatperson kan till exempel anlita oss för en vanlig hemstädning. Antingen kan vi komma och utföra en sådan på en engångsbasis, eller så kan vi komma och förse dig med regelbunden städservice.
En annan typ av städning du som privatperson kan anlita oss för är en så kallad storstädning. Vi kommer då att städa ditt hem extra noga och inte nöja oss förrän samtliga delar av det är så rena så att det skiner om de!
Ska du flytta? Då kan du också anlita oss för flyttstädning. Att kunna få hjälp med en städning av detta slag kan underlätta väldigt mycket eftersom flyttstädningar behöver vara oerhört noggrant utförda. Det gäller nämligen att du ska kunna lämna över ditt hem till de nya ägarna eller hyresgästerna i bästa möjliga skick. Just det ser vi till att du kan göra. Detsamma gäller städning inför att du ska ha visning.
Är det bara dina fönster som du behöver hjälp med att hålla rena? I så fall kan du också anlita oss för fönsterputsning. Det kan vi göra även om det rör sig om höga höjder.
Som tidigare nämnt är vi också en städfirma baserad i Stockholm som vänder oss till andra aktörer än enbart privatpersoner. Två exempel på sådana aktörer är företag och bostadsrättsföreningar. Har du till exempel en butik? Då kan vi hjälpa dig med städningen av den, utan några som helst problem på en regelbunden basis om du så önskar. Exakt hur ofta du vill att vi kommer är det förstås upp till dig att avgöra, men vi kommer oavsett vilket se till att hålla butiken ren och fräsch för både dig och dina kunder.
Du kanske istället har ett kontor? Inte heller det är några som helst problem för oss, för även kontorsstädning är en av de tjänster vi erbjuder. Med hjälp av det kan du få en trevligare arbetsmiljö för dig och dina anställda.
Har du en byggfirma? Behöver du hjälp med att hålla det rent på den byggarbetsplats där ni för stunden arbetar? Då kan vi också hjälpa dig med byggstädning.
Representerar du en bostadsrättsförening? Behöver du hjälp med trappstädning och att hålla rent i de övriga allmänna utrymmena? Också i detta fall är vi den rätta städfirman Stockholm för dig. Vi gör din byggnad till en trevlig plats för både dig och de boende!

    Andra läser just nu ....

    Mer i samma kategori Hus