Bygg upp din egen mancave med enkla medel!

© pexels.com

En liten oas där du kan dra sig undan för att koppla av, njuta av sport och spel, eller bara hänga i trevliga vänners sällskap. Men alla har inte nog med plats och kanske inte den största budgeten för att fixa denna perfekta plats. Men oroa dig inte. Det finns alltid alternativ för alla. Det finns fler enkla knep för att bygga upp en alldeles egen mancave!

Sätt en realistisk budget och hitta prisvärda möbelalternativ

Behöver du finansieringen av projektet bör man alltid jämföra innan man lånar, besök BetterCompared så hittar de det mest förmånliga lånet, som passar dina behov. Det är helt gratis att använda jämförelsetjänsten och när du har jämfört och hittat det bästa lånet kan du snabbt och enkelt ansöka direkt från hemsidan. Tänk på att du behöver inte alltid köpa det dyraste för att få till en mysig och stilfull mancave.

Skapa en mancave till liten peng genom att sätta en realistisk budget och hålla fast vid den. Bestäm hur mycket pengar du vill lägga på inredningen av och dela upp budgeten i olika kategorier. Möbler, belysning och dekoration.

Efter att du jämfört olika lånealternativ över nätet är det dags att hitta kreativa sätt att mixa och matcha för en personlig look. Använd en soffa i en färg och fåtöljer i en annan eller blanda gammalt och nytt för en mer eklektisk stil. Hitta den rätta balansen med olika kombinationer. Shoppa kostnadseffektiva möbler och inredning samtidigt som du behåller stil och kvalitet. På loppisar och second hand finns många prylar med karaktär. Vid säsongsutförsäljningar på diverse online-butiker och på rea kan du också hitta allt från himmel och jord till vänliga priser.

Välj rätt utrymme och inriktning

Om du bor i ett hus med flera rum så kanske ett sovrum, vardagsrum, källaren eller garaget kan fungera som din mancave. Om du bor i en lägenhet kan du avgränsa en del av något rum. Skärma av med exempelvis en bokhylla, ett draperi eller en skärm för att skapa en känsla av avskildhet.

Gör din mancave personlig genom att hålla dig till en röd tråd baserat på dina intressen. Ifall du gillar sport och spel så kan du satsa på en inritning som följer denna tråd. såsom exempelvis en bar för stundande umgängen, en soffhörna med en tv för härliga sportkvällar, en dator med utrustning för att kunna ha spelkvällar eller en mini-bio för mysiga filmkvällar. Fyll din mancave med saker som representerar dig. Häng upp tavlor, affischer och fotografier på väggarna. Inred med hjälp av gamla sportprylar, musikinstrument eller andra föremål som framhäver din passion för en personlig och inbjudande touch.

    Andra läser just nu ....

    Mer i samma kategori Hus