Trädgårdsspel att stilla suget med tills våren kommer

ANNONS: Eftersom så pass många har arbetat hemifrån under årets gång har det donats extra mycket i de svenska hushållen. Nu när höstrusket har gjort sig påmint på allvar går trädgårdsarbetet i stiltje, men för den som saknar påtandet kommer här några roliga tips att stilla suget med tills våren står vid vår dörr.

Medan vissa njuter av att dona i trädgården är det mer av ett nödvändigt tvång för andra. Oavsett vilket så är en sak säker, det känns alltid bra när trädgårdsarbetet har kommit på plats.

Nu när senhösten är här begränsas möjligheten av att arbeta i trädgården av naturliga skäl. Av den anledningen passar vi på att tipsa om några roliga trädgårdsspel att hålla humöret upp med i väntan på att våren ska komma tillbaka.

Castle Builder I & II

Den som vill testa på att bygga upp ett eget slott i en medeltida sagovärld behöver inte leta längre än så här. De populära Castle Builder-spelen går att köra direkt från datorn, plattan eller mobilen och finns tillgängliga på flera svenska spelsajter.

En anledning till att just Castle Builder har blivit så populära är att de har tagit det traditionella slotspel-konceptet till en ny nivå. Genom att snurra på hjulen kan man, utöver pengar, vinna byggmaterial som man sedan använder för att bygga upp ett klassiskt slott. Spelet går även att spela kostnadsfritt, men om man vill passa på att pröva lyckan samtidigt kan det vara läge att spana in vilken bonus på casino som ger en bäst mervärde.

Harvest Moon

För den som vill testa på hur det är att driva en farm, i vart fall i spelens värld, är Harvest Moon ett perfekt alternativ. Spelserien är utvecklad av Nintendo och har roat generationer av spelare sedan mitten av 80-talet.

I Harvest Moon får man bygga upp sin farm från grunden, men det gäller att verkligen sköta sina sysslor och ta hand om sin mark. Annars blir det rejält med bekymmer när vintern kommer och mat måste dukas fram på bordet. Spelet finns att köra på flera konsoler, men finns också som mobilapp.

FarmVille I, II & III

Denna moderna klassiker känner nog de flesta till, även om det kan ta en liten stund innan man drar sig det till minnes. FarmVille-serien, som utvecklades av spelutvecklarna Zynga, blev nämligen tillgängligt för alla via Facebook 2009.

FarmVille tillhör en typ av spel som är perfekt för den som vill låta saker och ting få ta sin tid. Här är det nämligen som så att man får vänta en viss tid medan ens olika grödor växer eller när byggnader ska konstrueras. Något som också ger en mer realistisk känsla till spelet. Tröttnar man emellertid på att vänta, går det att betala några kronor för att påskynda processen.

FarmVille finns i dag även tillgängligt som mobilspel och nu i december släpps den tredje versionen av spelet.

Med dessa tips hoppas vi att åtminstone de flesta kan låta sig inspireras till att ta nya tag till att dona med trädgården när möjligheten ges på nytt.

    Andra läser just nu ....

    Mer i samma kategori Annons